Milić: Kad se svi vraćaju, došao sam i ja

Na pitanje “Vijesti” da li dolaskom na sjednicu prekinuo bojkot parlamenta Milić je kazao da je tada izjavio da neće dolaziti u parlament "tačno do trenutka dok se ne izjasne kolege kojima je DF uputio poziv da se bojkotuje Skupština"
110 pregleda 15 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.11.2015. 13:20h

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić danas se pojavio na sjednici skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet što je njegov prvi dolazak u Skupštinu od kada su poslanici Demokratskog fronta (DF) započeli proteste ispred Skupštine koje je razbila policija, a kojima je Milić prisustvovao.

Na pitanje “Vijesti” da li dolaskom na sjednicu prekinuo bojkot parlamenta Milić je kazao da je tada izjavio da neće dolaziti u parlament "tačno do trenutka dok se ne izjasne kolege kojima je DF uputio poziv da se bojkotuje Skupština".

„Onda sam putem medija vidio da su skoro svi klubovi, uključujući i pojedince iz kluba koji je pozivao na bojkot pojavljuju u parlamentu. Pošto sam kao pojedinac to rekao smatrao sam za potrebnim da se i ja pojavim u parlamentu kad se već svi pojavljuju“ objasnio je lider SNP –a.

Od poslanika DF-a Jelisava Kalezić je prekinula bojkot Skupštine pojavljivanjem na poslednje dvije sjednice posvećene premijerskom satu, kao i na sjednice radnih tijela.

Bonus video: