"Nesuđeni lider opozicije socijaldemokratsku ružu zamijenio kokardom"

Iz partije dodaju da SDP najviše boli odlazak većeg dijela "aktivista i članova nekada časnog SDP-a u Socijaldemokrate Crne Gore"
43 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Twitter
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Twitter
Ažurirano: 22.11.2015. 18:16h

"Izvinjavamo se crnogorskoj javnosti što smo ogolili lik i djelo nesuđenog lidera opozicije, koji je socijaldemokratsku ružu zamijenio kokardom. Na taj način smo se usudili da udarimo na oličenje "demokratije i vladavine prava", emeritusa koji je čak "riješio" i rusko-ukrajinsku krizu, navodi se u saopštenju partije pristalica Ivana Brajovića.

"Možda je mlađani sljedbenik emeritusa koji mu priprema saopštenja, u svom zanosu služenja šefu, slučajno otvorio dušu i priznao da su Socijaldemokrate osnovane. Na to će mu sigurno Gargamel i Azrael zamjeriti, ali će mu i oprostiti jer ako izgube i njega ostaše sami. Nećemo ih opet podsjećati na "demokratska" dešavanja na Kongresu jer mudro ćute u nedostatku argumenata, a možda ih je malo i sramota", piše u saopštenju.

Iz partije dodaju da SDP najviše boli odlazak većeg dijela "aktivista i članova nekada časnog SDP-a u Socijaldemokrate Crne Gore".

"Za razliku od nas u SD-u gdje su svi naši članovi i simpatizeri vlasnici svog integriteta, u navedenoj družini svi su zatočenici "svjetskog lidera u demokratiji", odnosno miritelja koji nakon uspješne sage sa rusko-ukrajinskom krizom, sada planira da isto tako uspješno riješi i ovu crnogorsku, koju je političkim lutanjem i koketiranjem sa svim i svačim sam izazvao. Ali na sreću demokratskog sazrijevanja Crne Gore, brzo će biti izbori nakon kojih će politička scena biti pročišćena i na njenu sreću lišena teorijskog i demagoškog naglabanja o demokratiji", zaključuje se.

Bonus video: