Rađenović: Ostali vjerni Maroviću

Nadamo se da podignutu ruku DPS-a Budve sa odbornicima DF-a neće pogrešno protumačiti ni „Sveti Petar“, kako ga je krstio jedan od poslanika ove odlazeće družine, ili su pak ostali vjerni starom Svetu, pardon Svecu", zaključio je Rađenović
3627 pregleda 4 komentar(a)
Blažo Rađenović, Foto: RTV Budva
Blažo Rađenović, Foto: RTV Budva
Ažurirano: 06.06.2019. 18:33h

Potpredsjednik budvanskog odbora URA Blažo Rađenović optužio je lokalni DPS da obmanjuju javnost i manipulišu svojim biračima.

“Na posljednjoj i neodržanoj sjednici SO smo se mogli uvjeriti da OO DPS Budve, odnosno njihovi odbornici u lokalnom parlamentu i dalje obmanjuju javnost i manipulišu svojim biračima. O njihovoj principijelnosti i bojkotu sjednica SO Budva (jer su javno izjavili na jednoj od prethodnih sjednica da neće dolaziti dok im se ne izvini jedan od sekretara zbog upućenih uvreda) najbolje svjedoči postupak sa ove sjednice. Naime, ovog puta su odlučili da dođu svih dvanaset odbornika/ca, od kojih je jedna odbornica čak došla uz pomoć štaka sa bolovanja”, kazao je Rađenović.

Prema njegovim riječima na posljednjoj sjednici smo svjedočili tome da odbornici DPS-a dižu ruke zajedno sa odbornicima DF-a ”koji su do juče za njih bili negatori države koji ne poštuju tekovine 21. maja, a čiji su predsjednike partija prvo javno, a onda i zvanično osuđeni za pokušaj državnog udara u kome je, navodno, planirano ubistvo predsjednika DPS-a i sadašnjeg predsjednika Crne Gore.”

“Takav postupak nije iznenađenje i nije prvi ni posljednji koji dokazuje da je na njihovu pogubnu i uništiteljsku politiku stavljena tačka i ključ u bravu onog dana kada je potpisan sporazum o priznanju krivice sa šefom OKG, ili kako su ga od milošte zvali „kapom Budve“, Svetozarom Marovićem. Nadamo se da podignutu ruku DPS-a Budve sa odbornicima DF-a neće pogrešno protumačiti ni „Sveti Petar“, kako ga je krstio jedan od poslanika ove odlazeće družine, ili su pak ostali vjerni starom Svetu, pardon Svecu!”, zaključio je Rađenović.

Bonus video: