Šabović: Od koga je Đukanović branio manjine, ako nije od njega samoga

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić kazao je da ne može voditi državu onaj ko ne osjeća dušu građanske Crne Gore
88 pregleda 53 komentar(a)
SDP Cetinje, Foto: SDP
SDP Cetinje, Foto: SDP
Ažurirano: 28.09.2016. 20:04h

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da su ta stranka i Liberalni savez više doprinijeli nezavisnoj Crnoj Gori nego DPS, navodeći da te dvije stranke 16 godina nijesu mijenjale programe, uvjerenja ni ljude.

"Zato je 16. oktobra osnovno pitanje da li mi koji smo glasali za nezavisnost mislimo 2016. da je ona onakva kakvu smo je zamišljali 21.maja 2006. godine", kazao je Konjević na promotivnom skupu SDP-a na Cetinju.

Poslanik Džavid Šabović kazao je u prijestonici prvi put zapjevana pjesma "Oprosti nam Dubrovniče".

"A premijer reče obilazeći Crnu Goru kako navodno brani državu, a ja ga pitam od koga je brani? Pa se pohvali u Rožajama kako je on branio manjinske narode? Od koga, ako nije od njega samoga", kazao je Šabović.

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić kazao je da ne može voditi državu onaj ko ne osjeća dušu građanske Crne Gore.

"Sloboda nam je trebala da bismo bili vlasnici svojih dobara, a ne da ona pripadaju njima, jednom ili samo jednoj partiji", kazao je on.

Poslanica Draginja Vuksanović poručila je građanima da glasaju hrabro jer niko neće znati što će zaokružiti iza glasačkog paravana.

"Pred nama je odlučujuća borba. Da li će nas zavađati da bi vladali i otimali, ili ćemo zapošljavati ljude da bi u ovoj zemlji srećno živjeli", kazao je funkcioner SDP-a Mirko Stanić.

Bonus video: