SD: Dok se većina na političkoj sceni svađa, mi radimo

"Brajović je dodao da su u velike uspjehe Tivta ugrađeni uspjesi Socijaldemokrata, ali da će Socijaldemokrate ići na još bolji rezultat, kako bi se izbjegle i pojedine loše odluke, jer Tivat, sa svim svojim potencijalima, mora bolje. A to može jedino sa još jačim učešćem SD -a u vlasti", navodi se u saopštenju SD-a
5297 pregleda 33 komentar(a)
SD u Tivtu, Foto: SD
SD u Tivtu, Foto: SD

Tivat sebi ne smije više da dozvoli apsolutnu vlast, jer je politika stvar dogovora, poručeno je na opštinskoj konvenciji Socijaldemokrata u Tivtu.

"Profit Aerodroma Crne Gore, koje je naše najuspješnije preduzeće, treba da ostane Tivtu i Crnoj Gori, a ne stranom koncesionaru, zbog čega SD smatra da Aerodromi moraju ostati u državnom vlasništvu", navodi se u saopštenju SD-a.

"SD, koji je radio dok su se drugi svađali, se ponaša građanski, civilizovano i pristojno, i koji je, kao takav, jedina partija pored DPS-a koja ima odbornike u svim opštinama, jedina partija koja na svim izborima konstantno raste, i partija koja očekuje dalji rast u Tivtu na lokalnim izborima zakazanim u aprilu", navedeno je u saopštenju SD-a.

Oni dodaju da su na prethodnim izborima ostvarili "izvanredan rezultat".

"Ivan Brajović prisjetio se lokalnih izbora u Tivtu koji su održani 2016. godine, navodeći da je izvanredan rezultat partije na tim izborima, od 10% i 4 odbornika, bio jak vjetar u jedra pred parlamentarne izbore na kojima su Socijaldemokrate stekle parlamentarni status. Brajović je dodao da su zato u velike uspjehe Tivta ugrađeni uspjesi Socijaldemokrata, ali da će Socijaldemokrate ići na još bolji rezultat, kako bi se izbjegle i pojedine loše odluke, jer Tivat, sa svim svojim potencijalima, mora bolje. A to može jedino sa još jačim učešćem SD u vlasti", navodi se u saopštenju SD-a.

Damir Šehović, potpredsjednik SD-a istako je da "dok se većina drugih na političkoj sceni svađa, mi radimo i postižemo konkretne rezultate. Radimo za dobro svih, a prije svega mladih. Radimo i ponašamo se građanski, civilizovano i pristojno, kako i priliči nama socijaldemokratama", navodi se u saopštenju SD-a.

"Prethodne četiri godine ćemo pamtiti po sjajnim izbornim, ali i rezultatima za poštovanje koje su naši predstavnici ostvarili u svojim resorima za koje su preuzeli punu odgovornost na državnom i lokalnom nivou, kazao je Šehović", dodaje se u saopštenju.

"Radimo na unapređenju Aerodroma Crne Gore koji iz godine u godinu obara rekorde kada je riječ o broju putnika i prometu. Zahvaljujući nama socijaldemokratama je to ne samo najbolje, nego i najprofitabilnije preduzeće u državi, zbog čega smo od početka dosljedni u opredjeljenju da ta desetomilionska dobit, koja se iz godine u godinu uvećava, treba da ostane Tivtu i Crnoj Gori, a ne stranom koncesionaru, ma ko to bio", navedeno je u saopštenju SD-a.

Zdravko Mitrović, predsjednik OO SD Tivat, "istakao je da su Socijaldemokrate u Tivtu dio vlasti, ali još bitnije, kontrolori vlasti. U narednom periodu nastojaćemo da ne budemo više samo kontrolori vlasti, već da budemo vlast u pravom smislu te riječi, tj. da preuzmemo veću odgovornost na sebe, jer mi to možemo, "saopšteno je iz SD-a..

"Najjače sredstvo kojim se Socijaldemokrate bore jeste naš program, a naš program znači rad, zaključio je Mitrović", saopšteno je iz SD-a.

"Odbornik Socijaldemokrata u SO Tivat, Igor Petković, istakao je da su Socijaldemokrate u Tivtu druga partija po jačini sa 4 osvojena mandata. Rezultati naših funkcionera u Tivtu daju nam za pravo da budemo uvjereni da ćemo na izborima 5. aprila postići mnogo bolji rezultat", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Bonus video: