Socijaldemokrate predale listu u Zeti - Vijesti.me
ZA IZBORE U GRADSKOJ OPŠTINI GOLUBOVCI

Socijaldemokrate predale listu u Zeti

Nosilac liste Saša Popović je istakao je da ova izborna lista predstavlja pravo osvježenje za Zetu

SD Zeta
SD Zeta (Foto: Socijaldemokrate Crne Gore)

Socijaldemokrate su danas predale listu za predstojeće izbore u gradskoj opštini Golubovci, na čijem čelu se nalazi Saša Popović, inženjer mašinstva. 

Popović je kao nosilac liste “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Zetu” istakao je da ova lista predstavlja pravo osvježenje za Zetu.

“Naša lista obiluje mladim kadrovima, ali što je još interesantnije i vjerujem jedinstveno u odnosu na ostale izborne liste koje će učestvovati na predstojećim izborima u Zeti, je činjenica da se na našoj listi nalazi gotovo 50% žena. Pored izuzetno dobre liste, karakteriše nas i konkretan i ostvariv izborni program koji ćemo predstaviti našim sugrađanima u danima koji slijede, a kojim smo tretirali sva ona pitanja koja su od velikog značaja za Zetu, prventveno u oblasti poljoprivrede, saobraćajne i komunalne infrastrukture i sveukupnog ekonomskog razvoja Zete, kao centralne teme našeg programa. Siguran sam da ćemo na predstojećim izborima ostvariti odličan izborni rezultat, te da će i u Zeti, poput svih drugih sredina u kojima su do sada održani lokalni izbori na kojima učestvujemo, Socijaldemokrate nastaviti sa konstantnim trendom rasta podrške", naveo je Popović.

Lista kandidata za odbornike utvrđena je po redosljedu: Saša Popović, Ivana Nešković, Miodrag Raičković, Andrea Matović, Bojana Šuškavčević, Nebojša Vučinić, Nataša Popović, Ratko Orlandić, Goran Maraš, Suvada Vučinić, Dragoljub Rešetar, Novak Janković, Srđan Markuš, Ljiljana Maraš, Balša Korović, Suzana Rajević, Radomir Đuričanin, Aleksandra Šuškavčević, Radojica Klikovac, Ana Popović, Milutim Mijović, Jelena Klikovac, Saša Šuškavčević, Marina Klikovac, Dražen Boljević, Kristina Orlandić, Željko Ulićević, Vesna Maraš, Miloš Šišević, Igor Boljević, Milena Čelebić, Milorad Matović.