Tanjević na čelu SNP u Pljevljima

"Pljevlja i ovaj opštinski odbor su bili od velikog značaja za SNP i tako će biti i ubuduće. Stoga, moramo sve učiniti da u Pljevljima povratimo staru snagu",kazao je predsjednik SNP, Vladimir Joković.
1183 pregleda 0 komentar(a)
Sa sjednice odbora SNP u Pljevljima, Foto: SNP
Sa sjednice odbora SNP u Pljevljima, Foto: SNP

Sinoć je u Pljevljima održana sjednica opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) na kojoj je za novog predsjednika izabran Budimir Tanjević.

"Pljevlja i ovaj opštinski odbor su bili od velikog značaja za SNP i tako će biti i ubuduće. Stoga, moramo sve učiniti da u Pljevljima povratimo staru snagu",kazao je predsjednik te partije, Vladimir Joković.

Tanjević
Tanjević(Foto: SNP)

"Ovim gradom i Crnom Gorom vladaju oni koji su osiromašili narod i koji nas dijele po svim šavovima. Zbog svog neznanja i halapljivosti doveli su državu na ivicu ekonomskog ambisa i da bi skrenuli pažnju sa tih problema, atakuju na naše svetinje, našu crkvu, našu Mitropoliju. Nećemo im to dozvoliti", poručio je Joković.

On je istakao da opozicija mora učiniti sve da jedinstvenim djelovanjem obezbijedi ravnopravne uslove za izbore i da eventualnim zajedničkim nastupom u jednoj ili više kolona smijeni režim.

"SNP će u toj borbi dati svoj veliki doprinos. Zato i ovaj opštinski odbor večeras u Pljevljima, i svi drugi koje smo minulih dana organizovali ili koje tek treba da održimo, su garant stabilizacije SNP koji pokazuju da nam satelitske partije koje se ovih dana formiraju uz pomoć DPS-a ne mogu nauditi", rekao je Joković.

Skupu se, kako se navodi, obratio i Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP, a prisutni su bili i Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora, portparol Miloš Rajković i funkcioner SNP Darko Stojanović.

Bonus video: