URA: Mošo je prema riječima očevidaca, koordinisao batinašima i kriminalcima

3984 pregleda 11 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA

Nakon što je čitavih 18 mjeseci skupljao hrabrost Momčilo Mošo Martinović je danas napokon progovorio, saopštili su iz Građanskog pokreta (GP) URA reagujući su na današnje saopštenje poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Momčila Moša Martinovića.

"U prvi mah pomislili smo da se Mošo, kada je čuo sirene i povike ulicama Podgorice, opet osjetio ugroženim kao kada je u panici tvrdio da mu prijeti i ugrožava sigurnost aktivistkinja URE sa Cetinja. Naglašavamo aktivistkinja, žena, majka. Tada je Mošo prema riječima očevidaca, koordinisao batinašima i kriminalcima iz svih krajeva Crne Gore koji su pod kapuljačama na sramotan i bestidan način napadali i prebijali njegove komšije, rođake i druge sugrađane što ga politički i moralno diskredituje za bilo kakvu daju komunikaciju" , kazali su iz GP URA

U saopštenju GP URA se dodaje da bi se "iz današnjeg saopštenja moglo zaključiti da Moša opet muče napadi straha i panike".

"Sada se Mošo više ne plaši samo za sebe, njega i njegove kolege iz DPS-a obuzima drugi strah i to onaj koji ih u potpunosti parališe – strah od smjene vlasti i odlaska šefa OKG DPS-a Mila Đukanovića. O hrabrosti Moša i njegovih kolega iz DPS-a najbolje svjedoči hapšenje kombija slobode na kojem se nalazila poruka "Kraj posljednjeg diktatora". Mošo se u svom reagovanju najviše bavi URA-om jer je potpuno jasno da je naš pokret postao trn u oku DPS-a. Gdje god se pomenu građanski bunt, performansi i protesti od Ulcinja i Bara preko Podgorice i Danilovgrada do Pljevalja i Žabljaka DPS uvijek vidi URA-u. Postali smo vam noćna mora, sanjate nas i vidite svuda, priviđamo vam se na svakom koraku, a ne znate da najbolje tek slijedi" poručili su iz GP URA DPS-u.

GP URA na kraju pita Martinovića "da li ima hrabrosti da zamoli svog šefa da jedan od osvojih skupocjenih satova proda i novac ustupi Prijestonici za rekonstrukciju nikad gorih saobraćajnica?"

Bonus video: