Zdravo Berane: Politički nokaut pomutio umove DPS-ovaca

"Smiješno nam izgledaju i zvuče politička kukanja onih, koji sigurnim korakom idu ka provaliji, onih koji su pune dvije decenije vladali i vladaju na podjelama svih vrsta. Sve one podjele na podobne i nepodobne, partizane i četnike, poznata spinovanja preko prorežimskih medija, isključivo su plod bolesne kuhinje DPS-a i njegovih satelita."
90 pregleda 13 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 09.03.2018. 08:44h

Očigledno da DPS sa svojim političkim satelitima ne može da se pomiri sa činjenicom da su u Beranama doživjeli totalno fijasko, koji istovremeno označava i početak njegovog kraja na svim nivoima. Zlomamjerni, tendenciozni, i prije svega neistiniti komentari režimskih medija i njihovih plaćenika, plod su bolesne mašte onih kojima ni Berane a ni Crna Gora ne predstavljaju ništa sveto, navodi se u saopštenju koalicije "Zdravo Berane" upućenom medijima.

Koalicija Zdravo Berane osuđuje "pokušaj minimiziranja herojske pobjede Beranaca i Beranki" koji su kako kažu svoj opštenarodni bunt pokazali onako "kako i priliči svima koji žele da naša država bude dio modernih, evropskih demokratskih država, a to je olovkom".

"Smiješno nam izgledaju i zvuče politička kukanja onih, koji sigurnim korakom idu ka provaliji, onih koji su pune dvije decenije vladali i vladaju na podjelama svih vrsta. Sve one podjele na podobne i nepodobne, partizane i četnike, poznata spinovanja preko prorežimskih medija, isključivo su plod bolesne kuhinje DPS-a i njegovih satelita.", navodi se u saopštenju koalicije.

Iz te koalicije ističu da "Zdravo Berane sa ponosom ističe da su u našem pobjedničkom štabu sa osmjehom čekali rezultate Srbi, Crnogorci, Bošnjaci, Muslimani", dodajući da su presrećni što su se vijorile crnogorske zastave zajedno sa tradicionalnim tobojkama.

"Umjesto pokušaja stvaranja vještačkih podjela, mnogo pametnije ovom režimu, njihovim zlonamjernim, krajnje neprofesionalnim medijima i novinarima bilo bi da se pozabave otkuda kriminalci na čelu kampanje DPS-a, do kada više zloupotrebe državnih resursa u privatne režimske svrhe. Uzgred, mogli bi ti isti mediji da pokrenu pitanje životnog standarda i činjenice da su naši građani dovedeni na rub egzistencije. Umjesto izmišljanja novih podjela dobro bi bilo da naprave analizu kako prosječni naš građanin izdržava sa dva eura dnevno.", stoji u saopštenju.

Politički nokaut je, kako navode, "pomutio politički bolesni um DPS-ovaca, pa su ubunilu počela ponovo da im se priviđaju neka davna, prošla vremena."

"Koalicija Zdravo Berane još jednom se zahvaljuje svim dobronamjernim sugrađanima koji su i u utorak spriječili da se sijači mržnje, izumitelji podjela dočepaju vlasti. Ponosimo se svakim našim glasom. Pobjeda u Beranama označava početak kraja odnarodjenog DPS režima.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: