uvedeni novi alati

Telegram će omogućiti korisnicima da "uvezu" ćaskanja iz drugih aplikacija

U izvještaju kompanije "9to5Mac", vidi se da je Telegram nedavno dobio ažuriranje

6539 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Votsap se trenutno suočava sa egzodusom korisnika gdje su mnogi, nakon što su najavili promjene u svojoj politici privatnosti, počeli da traže alternative.

Telegram je dugo bio jedna od tih alternativa, ali promjene privatnosti u Votsapu, samo su povećale njegovu popularnost među korisnicima.

Da li su nestala naša stara ćaskanja? Bila bi šteta da su neka od njih izbrisana, ali dobra vijest je da bi "Telegram" mogao da pomogne u tome.

U izvještaju kompanije „9to5Mac”, vidi se da je Telegram nedavno dobio ažuriranje i uveo nove alate.

Aplikacija omogućava da korisnici mogu da "uvezu", ćaskanja iz drugih aplikacija za razmjenu poruka (pod pretpostavkom da aplikacija omogućava korisnicima da "izvoze" ćaskanja).

To znači da se vaša istorija ćaskanja sa prijateljima i porodicom neće izgubiti i nećete morati da je započinjete ispočetka, što bi mogao biti jedan od glavnih razloga zašto se ljudi ustručavaju da napuste Votsap.

Kompanija “9to5Mac” primijetila je da je nakon ažuriranja brzo uslijedilo još jedno ažuriranje u kome je funkcija uklonjena. To sugeriše da možda funkcija “uvoza” još nije sasvim spremna za udarno vrijeme, ali dobro je vidjeti da je ovo nešto čemu se korisnici Telegrama mogu radovati u budućnosti.