Skup inovativnih tehnologija za sezonu grijanja u domu bez problema

Kompanija Hisense već godinama se na regionalnom tržištu rangira kao jedan od najboljih proizvođača potrošačke elektronike sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

31195 pregleda 0 komentar(a)
Hisense, Foto: Hisense
Hisense, Foto: Hisense

Kao tvorac inverter klima uređaja u Kini i svjetski lider u inverter tehnologiji, kompanija Hisense već godinama se na regionalnom tržištu rangira kao jedan od najboljih proizvođača potrošačke elektronike sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Uz dobro poznate televizore, zaštitni znak ovog kineskog brenda, Hisense inverter klima uređaji po svom kvalitetu definitivno ne zaostaju. Od prije nekoliko godina na tržištu Crne Gore prisutan je kompletan asortiman novih inverter modela Hisense klima uređaja koji su premašili očekivanja i potrošača i stručne javnosti u tehnološkom smislu, uz ono najvažnije – cijene su ostale više nego pristupačne.

O kvalitetu ovih klima uređaja svjedoči i činjenica da Hisense danas posjeduje niz proizvodnih jedinica i jedinica za kontrolu kvaliteta inverterskih sistema, a sve potrebne komponente kompanija proizvodi samostalno. Tehnologija, kvalitet, integritet i odgovornost – četiri ključna elementa Hisense brenda postavili su kineskog giganta na vrh ljestvice najboljih proizvođača klima uređaja na svijetu.

Ovaj izuzetno pristupačan brend, inače višestruki dobitnik brojnih nagrada, partner i sponzor najznačajnijih evropskih i svjetskih sportskih događaja, siguran je izbor velikog broja potrošača u svijetu. Hisense uspješno gradi reputaciju i u Crnoj Gori, pa su tako Hisense klima uređaji, uprkos oštroj konkurenciji, jedni od najprodavanijih i na domaćem tržištu.

Fresh Master Hi-Nano: Specifikacije koje prkose standardima

Među „bestseller“ modelima „dvanaestice“ ističe se Hisense Fresh Master Hi-Nano klima uređaj. Kada je kupovina i ulaganje u klima uređaj u pitanju, ovaj model je prvi izbor potrošača koji teže kvalitetu i naprednim tehnološkim rješenjima, a sve to za cijenu koja je prilagođena njihovom budžetu.

Ovaj Super DC Inverter klima uređaj energetske klase A+++ ima najbolju sezonsku efikasnost i tokom ljetnje i sezone grijanja .

Osim već prepoznatljive Hisense Hi-Nano tehnologije prečišćavanja vazduha i uklanjanja više od 99% čestica H1N1 virusa i 93.54% čestica koronavirusa, Fresh Master donosi i svjež vazduh u vaš dom. Tehnologijom Refresh Air vrši se slojevita filtracija i svjež vazduh ispunjava prostoriju za samo tri minuta od trenutka uključenja klima uređaja.

U periodu kada je grijanje najveća briga mnogih potrošača, a klima uređaj njihov izbor za tu svrhu, važno je opredijeliti se za onaj koji neće svojim radom izazvati visoke račune, a ponovo vas grijati dovoljno jako i ravnomjerno u jeku sezone. Fresh Master vam omogućava da i kada izađete iz kuće, vaš klima uređaj ostavite upaljenim na 8°C kako bi uštedjeli struju, održali prostorije toplim, a ujedno i spriječili zamrzavanje vode pri veoma niskim temperaturama. Čak i u veoma nepovoljnim spoljašnjim uslovima, Fresh Master će vas grijati potpuno istim intenzitetom zahvaljujući funkciji grijanja i na ekstremno niskim temperaturama do -20°C.

Još jedna korisna specifikacija ovog uređaja jeste Ground Air Flow opcija podnog protoka vazduha, naročito korisna za zimsku sezonu u domovima sa djecom i kućnim ljubimcima.

Takođe, kroz 3D invertersku tehnologiju, Fresh Master može značajno da poboljša energetsku efikasnost i smanji potrošnju električne energije za 30%.

Kada želite da znate kakvog kvaliteta je vazduh u vašem domu, Fresh Master će to učiniti za vas. Crvena, žuta ili zelena lampica će se upaliti u zavisnosti od toga da li je kvalitet vazduha dobar, prosječan ili nezadovoljavajući. Kada se crvena lampica upali, jednostavno pokrenite Refresh Air funkciju za prečišćavanje vazduha.

Dodatne specifikacije koje posjeduje Fresh Master klima uređaj su AI Smart vještačka inteligencija, samočišćenje isparivača i kondenzatora, 4 u 1 filter, 4D Auto Swing, glasovnu i Wi-Fi kontrolu, itd.

Hisense Fresh Master klima uređaj je dostupan u najvećim maloprodajnim objektima potrošačke elektronike u Crnoj Gori.