Spas od paklenih vrućina

Kako da bezbrižno spavate i tokom crvenog meteo alarma

33619 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ening
Foto: ening

S dolaskom tropskih vrućina, tražimo sve moguće načine da rashladimo svoj dom i osvježimo se od visokih temperatura. Tradicionalni klima uređaji mogu biti korisni u tom procesu, ali neugodno strujanje vazduha koje proizvode može ugroziti naše zdravlje i raspoloženje.

Zato je Samsung kreirao novi klima uređaj, Samsung WindFree, koji pruža potpuno novo iskustvo rashlađivanja – hladi, a ne duva.

WindFree™ tehnologija stvara mnogo nježniji i blaži protok vazduha, ravnomjerno raspoređen kroz desetine hiljada mikro rupica, tako da se ne osjeća neprijatno izduvavanje, već samo ugodan hladan vazduh.

Samsung WindFree klima uređaj nudi rješenje za sve one koji žele da rashlade svoj dom, a da se pritom osjećaju udobno i bezbrižno. Zahvaljujući WindFree tehnologiji, uređaj koristi minimalnu količinu energije u WindFree režimu rada, što osigurava rashlađenost, ali i smanjuje račune za struju. Uz to, uređaj ima tihi rad koji smanjuje ambijentalnu buku i omogućava vam da uživate u tišini i bezbrižnom snu čak i tokom najtoplijih dana.

vrućina
foto: Samsung

Ali, tu se ne zaustavljaju inovacije Samsung WindFree klima uređaja. Zahvaljujući SmartThings aplikaciji, možete lako upravljati temperaturom u svom domu sa bilo koje udaljene lokacije. A ako želite uređaj koji se savršeno uklapa u vaš enterijer, ne brinite - Samsung WindFree klima uređaj dolazi u različitim varijantama dizajna.

ening
foto: Samsung

Pored stambenih objekata, WindFree tehnologijom možete klimatizovati i veće prostore kao što su poslovni objekti, kafići, restorani i sl.

Ipak, nemojte naše riječi uzeti zdravo za gotovo.

Pozivamo vas da posjetite Ening showroom u Podgorici na adresi 4. jula 56A na Tuškom putu. U našoj WindFree kabini možete u prirodnom okruženju doživjeti rad WindFree klime i saznati sve detalje od naših stručnjaka.

Do kraja ljeta smo za vas pripremili i dodatne pogodnosti i to:

- popust od 20% na sve multisplit sisteme klimatizacije za jednokratno plaćanje do kraja jula i

- beskamatni krediti za ugradnju modernih sistema za klimatizaciju i grijanje domaćinstava do iznosa od 10.000 €, sa fleksibilnim periodom otplate do šest godina preko programa Energetski efikasan dom.

Za dodatne informacije o cijeni uređaja, kao i ostalim karakteristikama, posjetite naš vebsajt.