Investicija u ProfitApp oblikuje budućnost crnogorske digitalne ekonomije

Najnovijom prodajom akcija, kompanija ProfitApp je otvorila vrata crnogorskim investitorima i dala im šansu da uzmu udio u ovom revolucionarnom fintech biznis modelu.

13619 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ProfitApp
Foto: ProfitApp

ProfitApp je dobio priznanje od ministarstva prosvjete, nauke i inovacija kao inovativni projekat, što mu omogućava pristup posebnim subvencijama za razvoj istraživanja i inovacija. Ove subvencije su dale šansu crnogorskim kompanijama koje profitabilno posluju i uredno izmiruju svoje poreske obaveze.

ProfitApp International pokrenuo je javnu ponudu akcija vrijednu 1.225.113,84 €, sa nominalnom vrijednošću od 18,18 € po akciji. Ova kampanja označava povratak prakse javnih ponuda dostupnih širokom spektru investitora.

Ulaganje u ProfitApp nije samo finansijski potez već i ulaganje u crnogorsku ekonomiju. Kompanija doprinosi zapošljavanju, razvoju novih usluga i izvozu intelektualnih usluga u zemlje EU, što pomaže lokalnom ekonomskom razvoju.

ProfitApp
foto: ProfitApp

Slanje međunarodnih doznaka novca već tokom ove godine

ProfitApp, pored slanja elektronskog novca korisnicima, unutar i izvan aplikacije, radi i na razvoju rješenja za međunarodne doznake novca. U toku su i drugi revolucionarni projekti koji će približiti digitalnu ekonomiju Crne Gore zemljama Evropske Unije.

Sa preko 100,000 korisnika i licencom za instituciju elektronskog novca u EU, kompanija pokazuje snažan rast i širenje svojih usluga.

Pozivamo investitore da razmotre ovu jedinstvenu priliku. Ulaganjem u ProfitApp, ne samo da podržavaju inovacije, već i doprinose prosperitetu crnogorske ekonomije.

Predstavnici zainteresovanih kompanija mogu se javiti na:

ADRESA: Bul. Svetog Petra Cetinjskog 120,81000 Podgorica, BROJ TELEFONA: +382 20 33 44 33, E-MAIL: office@profitapp.me

ProfitApp International A.D.

ProfitApp
foto: ProfitApp