Kristijan Rahimovski objavio novi singl

“Ovo je emotivni singl koji govori o odrasloj ljubavi, ponosu, svemu što se događa u čovjeku kad druga strana odluči da je kraj. To je proces i dio odrastanja koji smo svi mi, više manje, prošli i naučili onu bolnu stranu ljubavi.", poručuje Rahimovski.
268 pregleda 0 komentar(a)
Kristijan Rahimovski, Foto: Krešimir Pletikosa
Kristijan Rahimovski, Foto: Krešimir Pletikosa
Ažurirano: 18.12.2014. 16:51h

Hrvatski pjevač Kristijan Rahimovski objavio je novi singl “Lud za tobom”, za koji muziku i tekst potpisuje on, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Ivan Škunca.

Rahimovski se nada da će nova pjesma lako zagospodariti srcima slušalaca, ali i top listama, kao što je to bio slučaj sa numerama “Postoji li mjesto” i “Korak prekratak”.

“Ovo je emotivni singl koji govori o odrasloj ljubavi, ponosu, svemu što se događa u čovjeku kad druga strana odluči da je kraj. To je proces i dio odrastanja koji smo svi mi, više manje, prošli i naučili onu bolnu stranu ljubavi. Čovjek kad je mlad nekako mu lakše padaju raskidi, a što si stariji, očekivanja su sve veća i osobu koju volimo, gledamo kao osobu sa kojom želimo da provedemo život. Baš iz tog razloga puno je bolnije kada se te stvari dogode i potrebno je skupiti puno snage da se čovjek ponovno prepusti nekoj novoj ljubavi˝, ispričao je pjevač dodajući da je jeko ponosan na ovaj singl.

Bonus video: