Proslavile je vjenčanice

Dizajnerka poznata po insistiranju da radi sa najskupljim i najprefinjenijim materijalima, koje nabavlja isključivo u Parizu, oduševljena je organizacijom crnogorske nedjelje mode, ali i izgledom ovdašnjih muškaraca i žena
56 pregleda 0 komentar(a)
Marija Šabić, Foto: Screenshot (YouTube)
Marija Šabić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 16.12.2014. 19:01h

Svoje ime u srpskom modnom dizajnu brendirala je radom na vjenčanicama, a Subotičanka Marija Šabić podgoričkom auditorijumu predstavila je i svoje viđenje svečanih haljina. Dizajnerka poznata po insistiranju da radi sa najskupljim i najprefinjenijim materijalima, koje nabavlja isključivo u Parizu, oduševljena je organizacijom crnogorske nedjelje mode, ali i izgledom ovdašnjih muškaraca i žena.

Posebno joj se, kažu, dopadaju crnogorski poslanici, od kojih bi, većina, “mogli da budu manekeni”. Iako je široj javnosti u našoj zemlji gotovo nepoznata, Marija Šabić je djelić svog profesionalnog angažmana realizovala radeći haljine za nekoliko zvanično najljepših Crnogorki, u kojima su se pojavljivale na izborima za Mis svijeta i Mis univerzuma.

I kratkotrajan boravak u Podgorici, tvrdi, bio joj je dovoljan da primjeti da ovdašnji muškarci i žene imaju izuzetan smisao za oblačenje, a posebno je zadovoljna činjenicom što se, uprkos ekonomskoj krizi, “trude da prate poslednje svjetske modne trendove”.

Uz razgovor sa Marijom Šabić, u ovoj emisiji “Extra Lifestyle” prenosimo i vijest da će velikan soul muzike Stivi Vonder, na predstojećoj 57. dodjeli Gremi nagrada u februaru naredne godine, dobiti priznanje za životno djelo. Takozvani “All star special”, kako je imenovana ova nagrada, dodjeljuje se za cjelokupan doprinos popularnoj muzici, a zanimljiv je podatak da je Stivi Vonder, tokom višedecenijske karijere, već dobio 25 Gremi nagrada.

Donosimo i priču o nevoljama sa kojima su se susreli producenti 24. nastavka čuvenog filmskog serijala o Džejms Bondu, jer im je grupa hakera, u nedavnom sajber napadu, ukrala radnu verziju scenarija. Međutim, taj incident nije prisilio studio da prekine snimanje filma, koje je počelo prošle sedmice, tako da će bioskopska publika u novembru naredne godine vidjeti “Spektar”, u kojem, pored Danijela Krejga, glume još Kristofer Volc, Endrju Skot, Naomi Heris, Ralf Fajns, te Bondove djevojke Monika Beluči i Lea Sejdu.

Bonus video: