Rožaje: Rasvijetljeno više krađa

A.M, M.M. i N.Š. su osumnjičeni da su počinili tešku krađu, na način što su iz prodajnog objekta „Seafruit“ D.O.O. - vlasništvo A.S. iz Rožaja, obivši vrata objekta, ukrali novac iz registar kase
0 komentar(a)
Rožaje, Foto: Aida Skorupan
Rožaje, Foto: Aida Skorupan
Ažurirano: 25.04.2014. 12:19h

Rožajska policija je podnijela posebne izvještaje protiv više osoba koji su osumnjičeni za više imovinskih delikata.

"Službenici OB Rožaje podnijeli su poseban izvještaj protiv A.M. (17), M.M. (18) i N.Š. (17), svi iz Rožaja, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa i krivično djelo teška krađa u pokušaju, dok se A.M. sumnjiči za još jedno krivično djelo teška krađa. Poseban izvještaj je podnijet i protiv F.N. (46) i E.M. (34), oba iz Rožaja, koji se sumnjiče za krivično djelo prikrivanje, kao i protiv N.K. (43) iz Rožaja, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa i protiv V.Z. (14) iz Rožaja, zbog osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška krađa, jedno krivično djelo sitna krađa i jedno krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", navodi se u saopštenju Uprave policije.

A.M, M.M. i N.Š. su osumnjičeni da su počinili tešku krađu, na način što su iz prodajnog objekta „Seafruit“ D.O.O. - vlasništvo A.S. iz Rožaja, obivši vrata objekta, ukrali novac iz registar kase, veću količinu prehrambene robe i druge artikle iz prodajnog asortimana.

"Oni se sumnjiče i za tešku krađu u pokušaju počinjenu istoga dana na štetu T.A. iz Rožaja, čije su vozilo da otuđe.

A.M. se sumnjiči i za tešku krađu počinjenu 19. aprila 2014. godine u prodajnom objektu „Aka“ – vlasništvo A.N. iz Rožaja.

Sumnja se, da je A.M, prethodno obivši pomenuti prodajni objekat, iz istog otuđio 20 parfema i veću količinu različite vrste garderobe. U vezi sa pomenutim krivičnim djelom, E.M. i F.N. se sumnjiče za krivično djelo prikrivanje.

Pretresom kuće A.M. pronađen je dio otuđenih predmeta koji je uz potvrdu oduzet i vraćen oštećenom.

N.K. je, kako se sumnja, počinio krivično djelo krađa na štetu R.B. iz Rožaja, na način što je iskoristivši nepažnju oštećenog istom otuđio novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

V.Z. se sumnjiči da je, u tekućem mjesecu, na štetu fizičkih lica iz Rožaja počinio dva krivična djela teška krađa, krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari i krivično djelo sitna krađa", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: