Podgorica: Zbog sumnje da je ubio suprugu (17) uhapšen Samir Beriša

Beriša je kako se sumnja nanio povrede supruzi od kojih je ona preminula u Kliničkom centru Crne Gore sinoć poslije ponoći
455 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2014. 18:47h

U podgoričkom naselju Konik rano jutros ubijena je 17-godišnja D.M.

Policija je zbog sumnje da je počinio zločin nasilje u porodici sa smrtnim ishodom uhapsila njenog nevjenčanog muža Samira Berišu, saznaje TV Vijesti.

Beriša je kako se sumnja nanio povrede supruzi od kojih je ona preminula u Kliničkom centru Crne Gore u 1.30 časova.

"Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su danas lišili slobode S.B. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da je, na štetu nevjenčane supruge D.M. (16), rođene u Prizrenu – Kosovo, nastanjene u Podgorici, počinio krivično djelo teško ubistvo", saopšteno je iz Policije.

Naime, Dežurna služba CB Podgorica je danas, oko 01,10 časova, obaviještena od strane Urgentnog bloka Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici da je kod njih primljeno nepoznato žensko lice u besvjesnom stanju, sa povredama iz nasilja opasnim po život. Nakon desetak minuta, osoblje Urgentnog bloka je obavijestilo Dežurnu službu CB-a da je ovo lice preminulo. Izviđajnim mjerama i radnjama utvrđen je identitet preminule D.M. Na licu mjesta, u porodičnoj kući S.B. u naselju Konik, je izvršen uviđaj. Osumnjičeni S.B. je lišen slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

Kuća porodice Beriša na Koniku (Foto: Zoran Đurić)

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je S.B. lišio života D.M. na način što joj je juče oko 23,50 časova, u porodičnoj kući, zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, od kojih je ona izgubila svijest na licu mjesta, a potom kasnije preminula u prostorijama Urgentnog bloka, dodaje se u saopštenju.

Tijelo D.M. je upućeno na Odjeljenje sudske patologije KC-a gdje je izvršena obdukcija, nakon čega je nadležni tužilac kvalifikovao krivično djelo.

Osumnjičeni S.B. će danas, uz krivičnu prijavu, biti predat zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Ubijena djevojka je sa Berišom živjela posljednjih godinu dana.

Galerija

Bonus video: