Perović: Ostao sam bez teksta

"Ne znam šta reći. Nemam riječi, izgubili smo utakmicu sa milion šansi. Sve smo napravili, ali smo na kraju primili neke golove. Potpuno sam ostao bez teksta".
179 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2012. 16:20h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

London - Ranko Perović se poslije poraza u meču za treće mjesto uhvatio za glavu, nije mogao da vjeruje šta ga je snašlo.

Nije se „ohladio” ni do miks zone, jedva je smogao snage da progovori nekoliko rečenica.

"Ne znam šta reći. Nemam riječi, izgubili smo utakmicu sa milion šansi. Sve smo napravili, ali smo na kraju primili neke golove. Nismo bili dovoljno koncentrisani u napadu, da završimo utakmicu. Potpuno sam ostao bez teksta".

Vladimir Gojković je, poput Bojane Popović i Maje Savić, porazom završio karijeru, ali ovaj neuspjeh mnogo više boli - Crna Gora je drugi put uzastopno stigla do polufinala, ali ne i do medalje na OI.

"Mislim da smo odigrali dobro. Vodili smo cijelu utakmicu, imali i 11:8, ali smo opet primili nesretan gol. Nikić je ubacio odbitak da se vrate na jedan razlike, a onda su stigla i dva fenomenalna gola Filipovića. Imali smo dva puta po igrača više, ali ih nismo iskoristili.

Nama je najteže što nismo uzeli bronzu. Ovo nam je već drugi put, ali mislim da smo napravili veliki uspjeh, jer smo drugi put uzastopno na Olimpijskim igrama među četiri, a Hrvatska i Italija od 1996. do sada nisu bile u polufinalu. Mislim, ipak, da smo imali kvalitet, da smo mogli da dođemo do medalje, ali nismo imali sreće".

Osim Gojkovića i Borisa Zlokovića, preostali crnogorski reprezentativci nisu davali izjave.

Neki su projurili prije dolaska novinara, a Aleksandar Ivović je uplakan prošao kroz miks zonu i zamolio da ne govori, jer nije bio sposoban za to.

Galerija

Bonus video: