Knežević u bračnu posjetu zove poslanicu DPS-a Vuković

"Kad jugovina zavlada Spužem kliznem u melanholiju, sjetim se Aleksandre Vuković i njenih šešira i padnem u iskušenje da od sutkinje Željke Jovović tražim da joj dozvoli da mi dođe u vanrednu posjetu"
1768 pregleda 74 komentar(a)
Aleksandra Vuković, Foto: Boris Pejović
Aleksandra Vuković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.04.2018. 05:31h

Osuđeni lider Demokratske narodne partije Milan Knežević danas će od sutkinje Željke Jovovićtražiti dozvolu da mu u bračnu posjetu dođe poslanica Demokratske partije socijalista Aleksandra Vuković i donese mu sabrana djela njenog kolege Miodraga Miška Vukovića.

Prema pouzdanim saznanjima “Vijesti”, Knežević je to napisao u zatvorskom dnevniku u sobi 9 Zatvora za kratke kazne.

"Kad jugovina zavlada Spužem kliznem u melanholiju, sjetim se Aleksandre Vuković i njenih šešira i padnem u iskušenje da od sutkinje Željke Jovović tražim da joj dozvoli da mi dođe u vanrednu posjetu, kako bi mi donijela sabrana dijela Miška Vukovića - Žabljački ustav, Ustavnu povelju i novi Ustav iz 2006. godine. S obzirom na to da su redovne posjete kratke, tražiću od nje da odobri Aleksandri vanrednu bračnu posjetu, kako bi nas dvoje u tišini samice uporedili prevode Vukovićevih sabranih dijela”, napisao je Knežević u dnevniku.

Osuđeni političar “Vijestima” je juče rekao da po Pravilniku o kućnom redu u spuškom zatvoru ne može davati izjave medijima i da će u sudnici reći što ima.

Jedan od lidera Demokratskog fronta u spuškom zatvoru izdržava četvoromjesečnu kaznu zatvora zbog napada na policajca 17. oktobra 2015. godine.

Iako je najavljivao da se neće dobrovoljno javiti na odsluženje zatvorske kazne, 20. marta otišao je u Spuž, obrazlažući da to čini kako Mladen Bojanić ne bi odustao od kandidature za predsjednika Crne Gore.

Prije nego što je prošao kapiju spuškog zatvora, poručio je predsjedniku Demokratske partije socijalista Milu Đukanovićuda će naredna četiri mjeseca provesti tražeći krevet za njega.

“Na kom će moći da opruži noge nakon predsjedničkih izbora”, rekao je Knežević tada.

U podgoričkom Osnovnom danas će se nastaviti suđenje Kneževiću i poslanicima Fronta Marini Jočić, Milutinu Đukanoviću i Branku Raduloviću, zbog incidenta u holu Skupštine, nakon skidanja imuniteta Andriji Mandiću i Kneževiću.

Prema optužnom predlogu, oni su 15. februara 2017. godine vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a Miodraga Miška Vukovića, Aleksandru Vuković, Miodraga Boba Radunovića i Ljuiđa Škrelju.

Bonus video: