U pripremi nova sezona TLZP: Ko bi mogao da učestvuje?

1 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2014. 14:19h

Drugi serijal emisije Tvoje lice zvuči poznato uveliko se sprema, a već se pominju imena poznatih ličnosti koje bismo mogli gledati u novom serijalu. Među njima su i crnogorski pjevač Danijel Alibabić, kao i mlada pjevačica koju smo gledali i u seriji “Folk” i šou “Ja imam talenat” Katarina Bogićević.

“To oko imena su sve špekulacije i nagađanja javnosti. Mi nijedno ime za sada nijesmo otkrili i možda i nećemo do početka emisije. Možda eventualno to učinimo pred samo emitovanje šoua”, kazala je “Vijestima” PR Prve televizije Slađana Paunović.

Prema njenim riječima, interesovanje za učešće u emisiji Tvoje lice zvuči poznato je veliko, a u mnogome je doprinijelo to što je prva sezona bila veoma gledana.

“U kratkom roku uspjeli smo da osvojimo publiku. Emisija je bila dobra trosatna zabava, tako da će i nova sezona publici biti zanimljiva”, sigurna je Paunović. Na pitanje, hoće li biti ponavljanja likova koji će takmičari imtirati, odgovorila je:

“Još je rano govoriti o tome. Interpretacije sigurno neće biti iste, kao ni situacije, ali se može desiti da se neki lik ponovi. Uglavnom biće ista pravila i 10 potpuno novih takmičara”, zaključila je Paunović.

Bonus video: