Podgoričanin Miljan Milošević glumi u seriji NBC-a "Siberia"

Šou će biti internacionalno prikazivan, a za sada se ne zna da li će zvanično biti distribuiran i kod nas ili će zainteresovani moći da ga prate isključivo putem interneta
105 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2013. 17:25h

Podgoričanin Miljan Milošević glumiće u seriji NBC-a "Siberia" koja će početi da se emituje 1. jula.

Ova serija ići će u udarnom terminu, Miljan će imati jednu od glavnih uloga, saznaju “Vijesti”. Radnja serije počinje kao rijaliti - 16 ljudi bačenih u sred Sibira pokušavaju da prežive, međutim, još u pilot epizodi dešavaju se katastrofalne stvari koje mijenjaju tok priče. Projekat je opisan kao misterija i drama, dok u SAD novinari nagađaju da je u pitanju kombinacija hit programa serije “Izgubljeni”, rijalitija “Surviver” i filma “Igre gladi”.

Šou će biti internacionalno prikazivan, a za sada se ne zna da li će zvanično biti distribuiran i kod nas ili će zainteresovani moći da ga prate isključivo putem interneta. Prva, pilot epizoda biće prikazana 1. jula, a za prvu sezonu planirano je da se snimi 13 epizoda.

Miljan Milošević završio je glumu u Novom Sadu u klasi profesora Miše Janketića. Glumio je u nekoliko projekata, među kojima su "Krvavi novac", "Džekpot", "Vampir", "Oproštaj". U slobodno vrijeme bavi se muzikom, a njegov prvi singl “Sunday” može se kupiti na sajtu iTunes.

Bonus video: