Svirke u Podgorici i Nikšiću, pa album

"Svirke će biti bukvalno pozdrav ljudima koji nas vole pred snimanje albuma"
75 pregleda 0 komentar(a)
Gomila nesklada, Foto: Ivan Petrušić
Gomila nesklada, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 04.11.2016. 14:17h

Nikšićki metal sastav Gomila nesklada sviraće 9. novembra u nikšićkom "NK pabu", a noć kasnije u podgoričkom "Montenegro pabu", a ti nastupi poslužiće za zagrijavanje i prikupljanje finansijskih sredstava pred odlazak benda na snimanje novog albuma.

Jedan od najpopularnijih crnogorskih metal sastava na ovim koncertima će binu dijeliti sa mlađim predstavnicima nikšićke rok scene iz benda Podroom.

Svirke će obje večeri početi u 22 sata, a ulaz će koštati dva eura. Frontmen Gomile Marko Vukajlović za "Vijesti" je kazao da će sav prihod otići na snimanje predstojećeg, dugo očekivanog albuma nikšićkog sastava, a zauzvrat će publika biti u prilici da čuje sve pjesme koje će se naći na novom izdanju.

"Za sada ne planiramo druge svirke, osim najavljenih. To će biti bukvalno pozdrav ljudima koji nas vole pred snimanje albuma, pa ćemo kada materijal bude gotov praviti neku promo svirku, sa gostima i čime sve ne. Većinu tih novih pjesama smo svirali na Bedem festu, ali biće na repertoaru par koje premijerno izvodimo", najavio je pjevač.

Gomila nesklada će 13. novembra otputovati u Beograd, gdje će snimati novi album, nasljednika studijskog prvijenca nikšićkog benda koji nosi naslov "2000 godina", a objavljen je početkom 2012.

Bonus video: