Pravila igre: Kažu da je "Zagrli me" naša najbolja pjesma

„Završavamo prvijenac, pa nas očekuju samostalni koncerti”
120 pregleda 0 komentar(a)
Pravila igre, Foto: Facebook
Pravila igre, Foto: Facebook
Ažurirano: 05.10.2016. 18:37h

Sve popularniji mladi hrvatski bend “Pravila igre” obijavio je spot za numeru “Zagrli me”. Sedmi singl od osnivanja grupe donosi njihov prepoznatljiv pop zvuk, a osnivač benda i bubnjar Goran Belošević zadovoljan je reakcijama.

“Za manje od 24 sata video je na Youtube kanalu imao više od 20 hiljada pregleda, a ono što me posebno raduje je to što na singl “Zagrli me” nema negativnih komentara. Bilo da je na Youtube ili Facebook stranici, svi su komentarisali da je ovo naša najbolja pjesma sa čime se donakle i mi slažemo”, priznaje Belošević i otkriva da je pjesma “Zagrli me” nastala prije dvije godine.

“To je prvi singl koji smo u studiju snimili kao demo. Međutim, pošto smo tu pjesmu doživjeli kao posebnu, riješili smo da ne startujemo sa njom, već smo je ostavili za “pravi trenutak” i čini nam se da je on stigao, što reakcije publike potvrđuju. Često, s obzirom na to da smo muzičari, znamo da pogriješimo i pogrešno procijenimo šta će se publici svidjeti, a šta ne, međutim to nije, na našu sreću, bio slučaj i sa ovom pjesmom. Ukusi su se složili”, ponosan je Belošević.

Ovaj singl već su svirali na koncertima, pa su tako nastali i kadrovi za spot. Na taj način bend je želio da se oduži publici koja ih podržava od osnivanja.

“Znalo je nakon koncerta da nam u inbox stignu poruke “koja vam je ovo pjesma?” “je li ovo vaša pjesma?”, sada eto napokon može publika da je sluša i uživa, a neki od naših fanova imaju privilegiju da se pojavljuju u spotu”, ističe Belošević.

Poruku pjesme nisu iskoristili za radnju spota, već su napravili kolekciju najinteresantnijih momenata sa nastupa.

“'Zagrli me' je bio jedini gotov singl koji smo imali i znali smo da ćemo ga kad tad pustiti, a željeli smo da zabilježimo sve te nastupe koje smo imali. Tako smo uklopili te dvije priče, pa numera nije možda dobila spot koji zaslužuje, ali je svakako zanimljiv”, siguran je Belošević.

To što su za kratko vrijeme osvojili srca publike duguju isključivo svojim pjesmama, a sagovornik Vijesti priznaje da im je kad je region u pitanju dosta pomoglo to što su nastupali kao predgrupa Toniju Cetinskom.

“Velika je stvar nastupiti ispred Cetinskog koji je u tom trenutku slavi 25 godina karijere. Zaista je to velika šansa za nas, jer potojimo svega nešto više od godinu i po dana. Ostalo je da zajedno odradimo još jedan koncert, a onda nakon sedmog singla vrijeme je da završavamo prvijenac, pa nas očekuju samostalni koncerti”, zaključuje Belošević.

Bonus video: