Novi singl benda Radio Luksemburg

„Otkada ime ti znam“ je ljubavna rock numera rađena u stilu svjetskih hitova, a autorski iza nje stoje Zoran Beloša Beli (muzika i tekst) i Srđan Sekulović Skansi (aranžman i produkcija).
52 pregleda 0 komentar(a)
Radio Luksemburg, Foto: Privatna arhiva
Radio Luksemburg, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.06.2016. 15:26h

Hrvatski sastav Radio Luksemburg obradovao je, nakon dužeg vremena, publiku i objavio singl "Otkada ime ti znam" i predstavio novog pjevača Gregora Klarića.

„Otkada ime ti znam“ je ljubavna rock numera rađena u stilu svjetskih hitova, što i ne čudi jer iza ove numere autorski stoje Zoran Beloša Beli (muzika i tekst) i Srđan Sekulović Skansi (aranžman i produkcija).

Novi pjevač Gregor Klarić odlično se snašao u bendu, a svojim dolaskom najavio je i male promjene u bendu.

"Radimo na novim stvarima što donosi i malo drukčiji ''štih'', ali ostaje naravno prepoznatljivi zvuk Radio Luksemburga“, obećao je on

Nakon dva uspješna albuma – „Radio Luksemburg u boji“ (2011.) i „100 metara do sreće“ (2013.) – osvojenog Porina za najboljeg novog izvođača 2012. godine te nominacije za najbolji pop album 2014. godine, nekoliko hit singlova među kojima su „Idu dani“, „Ako nemam te“, „Tvoje boje“ i „100 metara do sreće“ , kao i nekoliko promjena u postavi benda, Radio Luksemburg se vraća i najavljuje novu aktivnu fazu benda.

U punih devet godina djelovanja Radio Luksemburg na svakom je albumu mijenjao pjevača pa je tako Gregor Klarić treći vokal Luksemburžana – nakon Nikole Marjanovića na prvom i Danijela Dizdara na drugom albumu.

Bonus video: