Novi spotovi E-Playa i Vatre

Dok su članovi E-playa kadrove za spot snimili na turneji, članovi sastava Vatra su za svoj video morali da izdvoje čak četiri dana
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2014. 11:58h

Dva nova spota premijerno će biti prikazana na MTV kanalu večeras od 20 časova. U pitanju su videa za numere "Ljubica" beogradskog sastava E-play i “Saturn” grupe Vatra, ovogodišnjeg kandidata za MTV Best Adria Act nagradu.

Spot sastava E-play sastavljen je od kadrova sa proljećne turneje benda, a ideja je proistekla od mlade ekipe talentovanih ljudi na čelu sa Đorđem Milosavljevićem Gerom (rediteljem), Sarom Vulović (rediteljkom) i Mihajlom Vitezovićem (scenaristom).

Kao snimatelji ovog video rada potpisuju se Boris Nestorović, Dejana Batalović i Vladimir Sljepčević. U glavnim ulogama našli su se mladi glumci Kristina Jovanović Kika i Nemanja Miunović.

Na spotu “Ljubica” radila je velika ekipa koja je na turneji uspjela da zabilježi mnoge fenomenalne trenutke.

"Gera i ekipa su nas pratili na dosta koncerata i to je bilo fenomenalno obostrano iskustvo. Hvala prije svega publici bez koje ovi snimci ne bi bili isti. Pored snimaka sa koncerata u spotu se nalazi paralelna priča u igranoj formi. To je prvi put u našoj karijeri da imamo i igranu formu sa pravim glumcima. Mladi režiseri su slikovito prikazali kako iz njihovog ugla izgleda neko sa dva lica”, otkrila je pjevačica i basistkinja benda Maja Cvetković.

Između brojnih koncerata na kojima trenutno promovišu aktuelni singl "Tango" i obilježavaju 15. godišnjicu postojanja, grupa Vatra je ovih dana snimila video spot za novi singl "Saturn".

Takođe, još jedno priznanje je stiglo za bend i to u vidu nominacije za prestižnu MTV Best Adra Act nagradu. Fanovi za Vatru mogu da glasaju od utorka na mtvema.com.

I ovog puta bend se odučilo za provjerenog saradnika, reditelja Filipa Filkovića Philtza s kojim su već dosta sarađivali. Naime, Vatra i Philtz do sada su sarađivali na ukupno 11 spotova.

Radnja novog spota smještena je u Pozorištu Virovitica. Na njemu su radili nekoliko dana, jer je samo postavljanje scene i rasvjete trajalo dva dana, a isto toliko je ekipi trebalo da snime i kadrove koji će biti iskorišćeni za spot.

Za numeru “Saturn", muziku i tekst potpisuje frontmen benda Ivan Dečak, a ovo im je nakon "Tanga", drugi singl kojim najavljuju svoj sedmi po redu studijski album i veliki zagrebački koncert.

Singl je već pušten prije nekoliko dana na radio stanicama, a članovi benda zadovoljni su reakcijama. Prije njegovog puštanja u etar članovi Vatre obećali su da će im Saturn poput Tanga “lako ući pod kožu”.

Galerija

Bonus video: