Grupa "Jesenjin" promovisala spot za pjesmu "Zauvijek i još jedan dan"

Članovi grupe obećali su da će se uskoro i uživo predstaviti publici kroz svirke u crnogorskim lokalima
96 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2014. 20:46h

Grupa Jesenjin promovisala je u prostorijama PAM-a spot za svoj prvi singl "Zauvijek i još jedan dan". Pjesma je u etar puštena krajem prošle godine, a članovi benda zadovoljni su prvim reakcijama na pjesmu.

"Zadovoljni smo posjetom na internetu, jer preko 2.000 puta je pjesma preslušana na našem Youtube kanalu, što je za ovaj muzički stil vrlo zanimljiva brojka", ističe basista benda Slaven Ivanović.

"Zauvijek i još jedan dan" rađena je u gotik metal fazonu, a autor muzike i aranžmana Igor Perović ističe da se odlučio za ovaj muzički pravac jer nije mogao da pobjegne od sebe.

"Pokušavao sam da napravim otklon prema tom muzičkom pravcu, međutim, nijesam mogao, pa je na neki način uticaj mog prethodnog benda ostao i u ovoj pjesmi", objasnio je on dodajući da će naredne numere biti malo drugačije.

Mnogima je interesantan i naziv benda, a vokal Svetlana Kalezić-Radonjić objasnila je da im je bilo bitno da ime dobro zvuči, ali i da ima značenje.

Režija spota bila je povjerena njihovom kolegi muzičaru Mihi Radonjiću, kome je ovo bio režiserski debi, a članovi grupe obećali su da će se uskoro i uživo predstaviti publici kroz svirke u crnogorskim lokalima, a u planu im je učešće i na nekom od domaćih rok festivala.

Galerija

Bonus video: