Aleksandar Zoranić promovisao singl: Snima kad to želi i osjeti

Trudiće se da tokom svoje karijere bude originalan, jer ne želi da podsjeća na starije kolege
222 pregleda 2 komentar(a)
Aleksandar Zoranić, Foto: Boris Pejović
Aleksandar Zoranić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.02.2014. 15:18h

Crnogorski pjevač Aleksandar Zoranić promovisao je sinoć spot za pjesmu “Do neba volim te” u lokalu “Dajmond”. Ovo je drugi singl mladog Nikšićanina, a za spot je bila zadužena “Zoom produkcija”. Tekst za pomenutu numeru napisao je Dražen Damjanović, muziku potpisuje Zoranić, dok je aranžman bio povjeren Mihi Radonjiću.

“Kada sam imao u planu da snimim drugi singl, tražio sam lagani ljubavni tekst. S obzirom na to da je ova numera brza i pjevljiva, bilo mi je bitno da tekst ne bude pretežak. U spotu smo prikazali prirodnu, svakodnevnu ljubav, tako da će, nadam se, publici biti interesantan”, priča na početku razgovora Zoranić. Kako je i sam autor muzike, 23-godišnji Nikšićanin priznaje da se trudio da pjesmu prilagodi svojim godinama.

“Najbitnije mi je da radim u skladu sa svojim godinama. Imam vremena za pjesme u kojima ću da patim”, kroz smijeh ističe Zoranić, dodajući da je, dok je komponovao numeru, imao viziju kakav će biti aranžman i spot.

On je nakon prvog singla “Kad bih mogao” napravio pauzu od nekoliko godina, a to opravdava činjenicom da radi samo onda kad to želi i osjeća.

“Radiću iz duše i srca, jer to publika uvijek osjeti. Neću snimati samo da bih bio prisutan u medijima. Mislim da je iskrenost u ovom poslu veoma bitna, jer samo tako pjevač može da se izgradi i opstane”, smatra Zoranić koji je do skoro bio posvećen fakultetu. Završio je smjer Bezbjednost na Politikologiji, a obećava da će se u narednom periodu posvetiti muzici.

Kako kaže, trudiće se da tokom svoje karijere bude originalan jer ne želi da podsjeća na starije kolege.

“Danas kopija ima milion. Kopiraju se emisije, muzika, sve. Želim da budem svoj, bez obzira na to kakve će komentare izazvati ova pjesma i spot” zaključuje on. M.V.

Bonus video: