Dado Đurović se vraća na scenu: „Jovana” opisuje turbulentan period

"Trenutno se biraju lokacije, a sve kadrove snimićemo u Beogradu", otkriva Đurović
235 pregleda 0 komentar(a)
Dado Đurović, Foto: A. Jaredić
Dado Đurović, Foto: A. Jaredić
Ažurirano: 15.04.2013. 11:13h

Nakon pauze od nekoliko godina, crnogorski muzičar Dado Đurović uskoro se vraća na muzičku scenu i to singlom “Jovana”. Za pomenutu numeru Đurović je sam napisao tekst i muziku.

"Pjesmu sam snimio još prošle godine, ali su finansije odredile da je tek sad plasiram javnosti. Ko zna koliko bismo čekali na njeno objavljivanje, da nijesam imao podršku kompanije “13. jul Plantaže” i producenta Ratka Jovanovića koji prepoznaje značaj promovisanja crnogorskih muzičara",priča na početku razgovora Đurović.

On je ovu numeru posvetio svojoj supruzi Jovani, a dio refrena već je okačio na svoj YouTube kanal kako bi zagolicao maštu publike o kakvoj je pjesmi riječ.

"Mnogi će se začuditi kad čuju tekst, zato i moram da naglasim da on ne opisuje moju i supruginu sadašnju ljubav. Naime, tekst sam napisao još prije tri godine dok sam ulagao napor da osvojim Jovanu.

To je bio veoma turbulentan period u mom životu, a pjesma je simpatična, podsjeća me na ta vremena, pa sam zato i odlučio da je snimim", priča Đurović. Do kraja ove sedmice za “Jovanu” će se snimiti i spot, koji će biti pušten do kraja aprila.

"Trenutno se biraju lokacije, a sve kadrove snimićemo u Beogradu", otkriva Đurović. Na pitanje da li će se u spotu pojaviti i Jovana kojoj je pjesma posvećena, odgovorio je:

"Jedva smo je ubijedili da se pojavi. To mi je dodatno i uštedjelo troškove, pa s obzirom na ova krizna vremena ne može računati na honorar", našalio se on.

Đurović još uvijek ne zna hoće li ova numera najaviti njegov prvijenac.

"Imam za sad spremnih 20 pjesama, i do kraja godine bih mogao da objavim album. Međutim, finansije sve diktiraju, pa i brzinu odvijanja te priče", zaključuje Đurović.

Bonus video: