Grupa Smak objavila snimak pjesme “Nevidljive terazije"

Grupa Smak nastupiće poslije više od 20 godina u Beogradu 29. decembra
7 komentar(a)
Ažurirano: 04.12.2012. 15:32h

Pripremajući se za veliki povratnički koncert koji će 29. decembra biti održan u Kombak Areni, članovi legelndarnog rok sastava Smak riješili su da obraduju ljubitelje njihove muzike.

Naime, oni su na svom YouTube kanalu objavili snimak pjesme “Nevidljive terazije” sa jedne od proba koje imaju u Kragujevcu.

"“Nevidljive terazije“, maxi-single na 45 obrtaja prvi put je objavljen za PGP 1978. Produkcija je rađena u studiju 5 PGP RTB-a, producent je bio Martin Levan, snimatelj Najdžel Grin , inače ekipa sa LP- a “Crna dama” iz 1977. Ova verzija je rearanžirana na početku našeg novog “druženja” koje je počelo u oktobru", objasnio je Radomir Mihajlović Točak.

Snimatelj je ovoga puta bio njihov tonac Drakče, dok je postprodukcija snimka rađena u Beogradu.

Grupa Smak nastupiće poslije više od 20 godina u Beogradu i to krajem ove godine, a i na tom nastupu, kao i u pjesmi “Nevidljive terazije” postavu Smaka činiće Boris Aranđelović – vokal, RM Točak - gitara, Mikica Milosavljević – gitara, Slobodan Stojanović Kepa - bubnjevi, Dejan Stojanović Kepa Jr – bubnjevi, Zoran Milanović - bas gitara i Dejan Zdravevski – klavijature.

Galerija

Bonus video: