Dragoljub Đuričić i "Balkanska lavina" dolaze u Mojkovac

Program će početi u 18 časova, i to dječjim maskenbalom sa Šantom Pantom. Početak Đuričićevog koncerta, koji je takođe pod maskama, planiran je za 21 sat
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2012. 19:32h

Najpoznatiji crnogorski bubnjar Dragoljub Đuričić nastupiće u okviru manifestacije “Buđenje proljeća” koja će biti održana u subotu u Mojkovcu.

“Koncert Dragoljuba Đuričića u Mojkovcu je nesvakidašnji događaj, kao i sami koncept manifestacije da se poslije duge i hladne zime, proljeće dočeka sa bubnjevima i pod maskama, po uzoru na drevne rituale”, stoji u saopštenju organizatora.

Dragoljub će nastupiti sa svojom grupom “Balkanska lavina”, a o tome šta će publika čuti, kaže:

"Naš nastup biće malkice drugačiji. Sa mnom će biti četiri djevojke, četiri momka, plus mali Đurađ i ja.

Takođe ćemo uključiti i lokalne bubnjare koji će zbog nastupa doći ne iz Mojkovca, već iz Pljevalja, Bijelog Polja, Berana.

"Smislio sam da najprije bude to kao karnevalski nastup, da šetamo ulicama i sviramo, a tek onda ćemo na gradskom trgu održati koncert... Svi koji budu željeli mogu da sviraju sa nama", kazao je Đuričić

Smislio sam da najprije bude to kao karnevalski nastup, da šetamo ulicama i sviramo, a tek onda ćemo na gradskom trgu održati koncert", otkriva Đuričić.

"Mi smo vjesnici proljeća, tako da je prvi dio nastupa osmišljen da i publika tu učestvuje. Svi koji budu željeli mogu da sviraju sa nama.

Nije potrebno da znaju, bitno je da se galami", našalio se on.

Program će početi u 18 časova, i to dječjim maskenbalom sa Šantom Pantom, gdje će učestvovati djeca iz osnovne škole i vrtića.

Početak Đuričićevog koncerta, koji je takođe pod maskama, planiran je za 21 sat.

Đuričićev nastup na Kobiljem dolu

Organizatori “Buđenja proljeća” su kancelarija za mlade Mojkovac, Neformalna grupa mladih “Za naš grad”, TO Mojkovac i NVO MO ART.

Bonus video: