Milena Vučić prekinula saradnju sa Joksimovićem

Pop pjevačica objavila pjesmu „Samo moj” koju je napisao njen vjerenik Nikola Burovac
155 pregleda 0 komentar(a)
milena, Foto: Hello magazin
milena, Foto: Hello magazin
Ažurirano: 18.04.2012. 14:20h

Crnogorska pjevačica Milena Vučić , koja je prošle nedjelje objavila novi singl pod nazivom "Samo moj" za Vijesti je ispričala zašto se nakon višegodišnje saradnje sa Željkom Joksimovićem, odlučila za novu autorsku ekipu.

Muziku za numeru “Samo moj” napisao je njen budući suprug Nikola Burovac, autor teksta je Goran Božović, dok aranžman potpisuju Vladan Popović Pop i Marko Milatović.

Kako nam je otkrila Vučić, poslovna saradnja sa vjerenikom došla je sasvim spontano.

- Sve se desilo slučajno. Odlučila sam da prekinem saradnju sa produkcijom “Minakord” i preslušala neke Nikoline pjesme i od svih odabrala ovu. Međutim, morao je da je preradi za mene, tekst je naknadno pisan kako bi opisao moju emociju - ispričala nam je Milena.

Prekid saradanje s produkcijskom kućom “Minakrod” i Željkom Joksimovićem, koji je uradio Milenine prethodne pjesme, označiće i neobjavljivanje albuma koji je crnogorska pjevačica u nekoliko navrata najavljivala.

- Neću objaviti te numere, jer imam deset potpuno novih. Riješila sam da uzmem stvar u svoje ruke, tako da sa prekidom saradnje sa mojom doskorašnjom produkcijskom kućom i te pjesme odlaze u zaborav. Sada ću ja birati svoje saradnike i numere, jer smatram da su upravo najbolje stvari koje dolaze spontano - tvrdi ona.

Za sada nije željela da otkriva ko će potpisati njene nove pjesme.

- Biće raznih autora, ali ono što za sada mogu da otkrijem je da ću nastaviti saradnju s aranžerima Markom Milatovićem i Vladanom Popovićem, jer sam prezadovoljna kako su odradili pjesmu “Samo moj” - potvrdila je Vučić.

Na pitanje da li će i ona napisati pjesmu za svog budućeg supruga, koji je takođe i pjevač, odgovorila je:

- Već sam mu napisala neke pjesme, međutim nijesam baš toliko vješta. Polako radim, ali još nijesam zadovoljna rezultatima. Ipak, svakodnevno radim, učim i napredujem - zaključuje ona.

Bonus video: