Veče Nelly Al Mahmud u "Budu Tomoviću"

Umjetnica će u četvrtak 3. maja na svojoj večeri predstaviti pjesmu “Gore od samoće”
240 pregleda 0 komentar(a)
Nelly Al Mahmud, Foto: Marija Stanković
Nelly Al Mahmud, Foto: Marija Stanković
Ažurirano: 01.05.2018. 14:01h

Mlada crnogorska pjevačica Nelly Al Mahmud promovisaće svoj prvi singl “Gore od samoće” i to u četvrtak 3. maja u sali DODEST Kica Budo Tomović.

Promocija je osmišljena tako da se Nelly ne samo spotom i numerom, već i pjevanjem poznatih pjesama predstavi publici.

“Mnogo sam razmišljala o tome na koji način da porodici, prijateljima i onima koji me ne znaju, predstavim sebe i svoj početak. Uz pomoć moje drage prijateljice došla sam na ideju da te večeri predstavim sebe kroz neki mini nastup, pričajući o sebi, o tome zašto je baš muzika moj život, i pjevajući neke, meni veoma drage numere. Zar postoji bolje mjesto za predstavljanje prvog singla i samog početka od onoga koje svi dobro znamo kao srce kulture grada”, pita se muzičarka.

Za predstavljanje publici odabrala je da te večeri, pored svog singla otpjeva i numere za koje je sigurna da ih svi dobro znaju.

“Moje veče na sceni će biti obogaćeno prisustvom nekoliko ljudi koji će me pratiti, ali da ne bih otkrivala previše, pozivam vas da dođete i uživate zajedno sa nama”, istakla je Nelly i nada se da će sala DODEST te večeri biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

“Broj mjesta jeste ograničen, ali u slučaju da dođe više ljudi, nadam se da će im biti toliko lijepo da im neće biti problem da stoje, pa čak i pjevaju i đuskaju uz mene. Ja ću svakako dati sve od sebe da svi koji budu prisutni uživaju, pjevaju i igraju”, obećava ona.

Promocija počinje u 19 časova, ulaz je slobodan.

Bonus video: