Dragoljub Đuričić otkazao koncert koji je trebalo da bude održan na KIC-u

Njegov koncert je trebalo da bude repriza nastupa kojim je prije nešto više od mjesec dana oduševio prisutne u Velikoj sali KIC-a.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2011. 14:54h

Koncert najpoznatijeg crnogorskog bubnjara Dragoljuba Đuričića, koji je trebao da bude održan u četvrtak, 30. juna na terasi KIC-a “Budo Tomović” otkazan je.

"Ostalo je jako malo vremena do samog koncerta, a bubnjar Igor Malešević sa kojim nastupam već godinama je povrijedio ruku i neće moći da svira još dva mjeseca. Takođe, za ovaj koncert sam planirao da dovedem Senegalca Mama Dua kojeg sam najavljivao još za 20. maj, međutim on još nije dobio papire i ne može na regularan način da dođe u Crnu Goru.

Ostala dva bubnjara sa kojima nastupam su takođe pod znakom pitanja, jer i oni imaju zakazane svirke, prema tome morao sam da otkažem koncert" objašnjava Đuričić.

Njegov koncert je trebalo da bude repriza nastupa kojim je prije nešto više od mjesec dana oduševio prisutne u Velikoj sali KIC-a.

" Koncert 20. maja je bio odličan, a ovaj sam htio da bude još bolji. Ne mogu sebi da dozvolim da poslije 40 godina budem gori nego što sam bio, jer ne želim da razočaram publiku. Imam svega nekoliko dana da uvježbam druge bubnjare, a to je gotovo nemoguće" objasnio je Đuričić, koji je na nedavno održanom koncertu Zdravka Čolića bio gost.

" Sve ove ostale nastupe koje imam nastupam ili sam, ili u drugoj postavci. Eto, recimo u Bijelom Polju na jazz festivalu biću dio benda. Tako uvijek mogu da nastupam, međutim, sa programom koji sam pripremio za 30. jun ne mogu da sviram ni sa kim drugim sem sa mojom standardnom ekipom" dodaje Đuričić.

PR KIC-a “Budo Tomović”, Sanela Orahovac istakla je da je otkazivanje Dragoljubovog koncerta “viša sila”, kao i da joj je jako žao što poznati bubnjar neće održati koncert na terasi dragstora kulture.

" S obzirom na to da je koncert otkazan, svi oni koji su na vrijeme kupili karte treba samo da dođu na biletarnicu KIC-a i pokažu je, kako bismo im vratili novac. Ono što je najbitnije je da informišemo ljude da je ovaj spektakl, nažalost, otkazan" istakla je ona.

Bonus video: