Đuričić otvara sajam energetike, nastupa sa Čolićem, pa dolazi u Podgoricu

Bubnjar obećava dobar provod posljednjeg dana juna
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.06.2011. 19:02h

Bubnjar Dragoljub Đuričić biće gost na koncertu Zdravka Čolića 25. juna na Ušću, što će biti prvi put poslije tri godine da dvije velike zvijezde budu na istom mjestu.

"Sa Čolićem sam dugo sarađivao, tako da sam uglavnom na svim njegovim velikim koncertima svirao bubanj i nijesam mogao da mu budem gost. Pošto su svi njegovi dugogodišnji saradnici, među kojima Goran Bregović i Kornelije Kovač, bili gosti na prethodnim koncertima, Čola je ovoga puta pozvao mene", priča za “Vijesti” Đuričić.

On će za tu priliku pripremiti novu kompoziciju.

"Negdje na sredini koncerta publika na Ušću imaće priliku da čuje kompoziciju koju ću sa svojih pet bubnjara specijalno da pripremim za tu priliku", otkriva on.

Đuričićev koncert u Podgorici održan je 20. maja, a zbog velikog interesovanja najavljena je i repriza za koju su karte već u prodaji

Otvara sajam energetike

Iako je repriza Đuričićevog podgoričkog koncerta zakazana za 30. jun na terasi KIC-a “Budo Tomović”, njemu gostovanje kog Čolića neće biti jedini nastup do povratka u glavni crnogorski grad.

"Danas putujem za Tuzlu gdje ću otvoriti sajam energetike, zatim imam Čolićev koncert 25. juna, a dan kasnije krećem za Crnu Goru kako bih finiširao pripreme za koncert na terasi KIC-a", piča Đuričić.

"Sa tim bubnjarima sviram godinama i dovoljno je da me pogledaju i da zaključe šta dalje treba da rade", priča Đuričić i obećava dobar provod svima koji posljednjeg dana juna budu sa njim na terasi KIC-a.

Njegov prvi koncert održan je 20. maja, a zbog velikog interesovanja najavljena je i repriza za koju su karte već u prodaji.

"Direktorica KIC-a Snežana Burzan zadovoljna interesovanjem publike i za ovaj koncert. Nekako, čini mi se da sam za prošli bio više u akciji jer sam pred ovaj koncert imao mnogo više nastupa, a i nakon njega čeka me dosta posla. Naime već 2. jula sviram sa “White Field Bandom”, a 7. ili 8. biću u Surdulici gdje ću nastupiti sa 150 trubača. I to će biti veoma interesantan program, a i tamo sam pozvan da budem gost ."

Bonus video: