Vukašin Brajić objavio novi singl kao besplatan download

Kako je istakao, na albumu neće biti zaboravljena ni numera “Munja i grom” sa kojom je prošle godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2011. 15:38h

Zvijezda televizijskog šoua “Operacija Trijumf” i prošlogodišnji predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu, Vukašin Brajić pustio je u etar još jedan singl - “Sam protiv vremena”. Kako kaže, ovo je uvertira za objavljivanje svog albuma prvijenca.

"Ovo neće biti posljednji singl pred album, jer moj prvijenac planiram da objavim tek na jesen. Imam ponude od nekih izdavačkih kuća, ali to nije ono što ja želim, tako da bih volio da CD objavim u digitalnom obliku. I Sony je prestao da proizvodi diskove, kompletna kupovina sada ide preko Interneta. Singl “Sam protiv vremena” je dio uvertire pred novi album, naime planiram da objavim i pjesmu sa kojom ću učestvovati na jednom festivalu u inostranstvu, a postoji i balada koju bih volio da predstavim publici prije objavljivanja albuma", priča za “Vijesti” Brajić.

On je svoj novi singl ponudio na besplatan download i to na svojoj Facebook strani, a kako kaže, nije mu ni palo na pamet da pogleda koliko je puta singl skinut.

"Više sam pratio reakcije ljudi, i koliko vidim, ovaj singl je mnogo bolje prošao nego duet sa grupom 'Alogija'. Inače, numera 'Sam protiv vremena' nije komercijalna, zvuk je mnogo tvrđi i neće privući nove fanove. Rađena je baš za rok publiku, tako da ne očekujem neki megauspjeh s njom, biće mi drago ako zaživi među već postojećim ljubiteljima moje muzike", tvrdi Brajić, dodajući da će ovo biti dvije najtvrđe pjesme na albumu.

"Sve ostale numere koje će se naći na mom prvijencu biće mnogo mekše, ali svakako da neće biti iznenađenja, ostajem vjeran roku", obećava on.

Brajić se nada da će ovog ljeta imati priliku da više nastupa pred crnogorskom publikom

Kako je istakao, na albumu neće biti zaboravljena ni numera “Munja i grom” sa kojom je prošle godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu.

"Ta pjesma će se naći kao bonus, jer ne bih mogao a da je ne uvrstim. Međutim, potpuno je drugačija od ostalih, pa će se jedino kao dodatak uklopiti u čitavu priču", objašnjava on.

Brajić se nada da će ovog ljeta imati priliku da više nastupa pred crnogorskom publikom, on ima volju i želju, ali, kako kaže, teško je pronaći mjesta na kojima publika koja dođe, zna i šta može od muzike da očekuje.

Bonus video: