Pogledajte novi spot benda "Bang Bang"

Video je nastavak plodne saradnje sa rediteljem Ljubom Zdjelarevićem, a članovi benda žele da od spotova naprave zaokruženu priču pa tako "Pijani i zaljubljeni" predstavljaju nastavak priče koja je pratila prethodni singl "Stranci"
0 komentar(a)
Bang Bang, Foto: Privatna arhiva (Facebook)
Bang Bang, Foto: Privatna arhiva (Facebook)
Ažurirano: 26.01.2017. 13:38h

Hrvatski bend “Bang Bang” predstavio je spot za singl "Pijani i zaljubljeni", sa kojim će se već sjutra (petak) takmičiti na 64. Zagrebačkom festivalu.

"Nadamo se da će se ova pjesma lijepo uklopiti u atmosferu Zagrebačkog festivala, ali i Dana zaljubljenih iako su "Pijani i zaljubljeni" netipična ljubavna priča. Ljubav je nepredvidiva i često nas iznenadi u neočekivanoj situaciji. Možda kasnije shvatimo da to nije ono što smo željeli, ali u tom trenutku, pijani smo od ljubavi", rekli su Hrvoje i Lara iz benda Bang Bang.

Spot je nastavak plodne saradnje s rediteljem Ljubom Zdjelarevićem. Dosljedno svojoj muzičkoj kreativnosti, međutim, inovativni Bang Bang odabrao je da od svojih spotova napraviti svojevrsnu zaokruženu priču pa tako "Pijani i zaljubljeni" predstavljaju nastavak priče koja je pratila prethodni singl "Stranci", u kojem je prikazan hladan odnos jednog ljubavnog para.

„Bang Bang je pred sebe za ovu godinu stavio mnoge zadatke, a jedan od njih, tiče se i muzičkih spotova. Želja nam je da su pjesme koje radimo, tematski povezane spotovima. Video "Pijani i zaljubljeni" nastavak je priče spota "Stranci", i ideja je da svaki sljedeći bude nastavak onog prethodnog. Ovaj koncept daće novom albumu, osim audio identiteta i onaj vizualni – filmski", istakla je frontmenka benda Lara Antić Prskalo i dodala da je ovo snimanje bilo najzahtjevnije do sada i trajalo je preko deset sati.

“"Novi spotovi za grupu Bang Bang zamišljeni su kao priča u nastavcima. Bendu i meni se činilo zgodnim započeti sa drugačijim pristupom proizvodnje spotova te smo odlučili da bi za njihov novi album svi spotovi napravili jednu kontinuiranu priču. Počelo je sa 'Strancima', nastavlja s 'Pijani i Zaljubljeni'. Radnja je krimi, s humorističnim elementima i mi sami ne znamo gdje će nas odvesti. Ne postoji precizan storyline, već prilagođavamo radnju duhu i osjećaju pjesme, ali ipak ne prenosimo doslovno tekstove pjesama", kaže autor spota Ljubo Zdjelarević dodajući da smatra da je ovakavkoncept dosta svjež i ne susrijeće se često.

Bonus video: