Djeca Majkla Džeksona prisustvovala premijeri "MJ. The Musical"

U predstavi, mlada glumačka nada Majls Frost, tumači lik Džeksona, u periodu priprema Dangerous svjetske tureneje koja je trajala od 1992. do 1993. godine, a obuhvatila je 69 koncerata od kojih je pjevač zaradio 149 miliona dolara

2248 pregleda 1 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Djeca čuvenog muzičara Majkla Džeksona, Paris, Prins i Prins Majkl (poznatiji kao Blenket), prisustvovali su premijeri predstave "MJ: The Musical" u Neil Simon teatru u Njujorku, i time dali doznanja da odobravaju način na koji je predstavljen njihov otac.

U predstavi, mlada glumačka nada Majls Frost, tumači lik Džeksona, u periodu priprema Dangerous svjetske tureneje koja je trajala od 1992. do 1993. godine, a obuhvatila je 69 koncerata od kojih je pjevač zaradio 149 miliona dolara.

Džekson je tada želio da odustane od turneje, ali je na kraju pristao da tada novi, četvrti album promoviše nastupima širom svijeta i tako prikupi novac za njegovu Heal the World fonadaciju.

Fondaciju je osnovao 1992. godine, a cilj je bio prikupljanje sredstava za ljekove potrebne djeci, kao i borba protiv svih vrsta eksploatacije djece, gladi u svijetu, beskućništva...

Crvenim tepihom na premijeri prošetala je Paris Džekson (23) u društvu starijeg brata Prinsa Džeksona (24), dok je njihov mlađi brat Prins Majkl Džekson II, poznat i kao Blenket (19), viđen pri ulasku u pozorište.

Bonus video: