U stilu svjetskih modnih smotri

I ovoga puta manifestacija je okupila ljubitelje mode, a u sklopu iste predstavljene su kolekcije Biljane Tipsarević, Anje Radulović i Igora Todorovića

4714 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Nikola Pejović
Foto: Nikola Pejović

Uspješno je završeno još jedno izdanje manifestacije Fashion Conectiona koji je u ponedjeljak veče održan u Dvorcu Petrovića na Kruševcu.

Fashion Conection
foto: Nikola Pejović

I ovoga puta manifestacija je okupila ljubitelje mode, a u sklopu iste predstavljene su kolekcije Biljane Tipsarević, akademske slikarke Anje Radulović i Igora Todorovića koji je premijernim prikazivanjem kolekcije “Vigor” zatvorio događaj.

Igor Todorović
Igor Todorovićfoto: Nikola Pejović

"Nakon svega biću neskromna, ali objektivna u izjavi da je 25. Gp Contour Fashion Connection protekao u stilu svjetskih modnih smotri, te da smo se vratili na velika vrata. Veliki trud uložen na pripremi spektakla rezultirao je time da su zvanice dočekane zvucima violine i flaute u izvedbi Tanje Ševaljević Bogdanović i Dijane Orlandić nakon čega je uslijedilo istinsko uživanje u vrhunskim kolekcijama Biljane Tipsarević, Anje Radulović i Igora Todorovića koji je po pisti prosuo pravu modnu magiju", pohvalila se Danijela Mujović organizatorka ovog modnog događaja.

Anja Radulović
Anja Radulovićfoto: Nikola Pejović

Kako ističe odlično je prošla i prezentacija Akka brenda i optike Mirković.

Model Biljane Tipsarević
Model Biljane Tipsarevićfoto: Nikola Pejović

"Takođe je publika uživala i prezentaciji projekta Neo antique spirit fakulteta za dizajn i multimediju UDG. Više od 200 zvanica je na kraju večeri utiske sumiralo uz vrhunska vina i čokolade, a pobrinuli smo se i da iz dvorca Petrovica ne izađu bez vrijednih poklona u vidu parfema i šminke", dodala je Mujović.

Bonus video: