Madona se oporavlja, ali će odložiti koncertnu turneju

"Moj trenutni plan je da pomijerim dio turneje u Sjevernoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M", napisala je kraljica popa

5307 pregleda 0 komentar(a)
Madona, Foto: REUTERS
Madona, Foto: REUTERS

Poznata pop pjevačica Madona prvi put se oglasila na društvenim mrežama nakon komplikacija zdravstvenog stanja.

Madona je istakla da je u procesu oporavka, ali i da je primorana da odloži koncertnu turneju, prenosi N1.

"Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i riječima isceljenja i ohrabrenja. Osjetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u svom životu", napisala je Madona na svom Instagram profilu i dodala:

"Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su moja djeca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikog ko je kupio karta za moju turneju. Takođe, nisam željela da iznevjerim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko mjeseci na stvaranju mog šoua. Mrzim da bilo koga razočaram. Moj fokus je na mom zdravlju i jačanju i uvjeravam vas da ću se vratiti čim budem mogla."

Madona je otkrila svoje planove za najavljenu turneju.

"Moj trenutni plan je da pomijerim dio turneje u Sjevernoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M", napisala je kraljica popa.

Podsjećamo, šezdesetčetvorogodišnja pjevačica pronađena je onesviješćena u Njujorku u subotu i prebačena je na intenzivnu njegu gdje je navodno intubirana preko noći.

Madonino stanje je bilo toliko ozbiljno da su se njeni rođaci "spremali za najgore", rekao je član porodice za Daily Mail.

Njen menadžer Gaj Oziri objavio je da ona pati od "ozbiljne bakterijske infekcije" i da joj je potrebno vrijeme da se oporavi, pa je odložio turneju, koja je trebalo da počne u Vankuveru 15. jula.

Bonus video: