PREMA PISANJU "RADAR ONLINE"

De Niro na spisku gostiju nekadašnjeg šefa lanca prostitucije

"De Niro je bio veoma pažljiv i strastven. Totalno me zadovoljio i znam da nikada više neću voditi ljubav na takav način"
18 pregleda 1 komentar(a)
Robert De Niro, Foto: Beta/AP
Robert De Niro, Foto: Beta/AP
17.02.2019. 12:54h

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro našao se na spisku mušterija Žan Pjera Buržoaza, nekadašnjeg šefa lanca prostitucije u Francuskoj, otkriva "Radar Online".

Francuska policija naišla je na ime popularnog glumca u "crnoj knjizi" Buržoaza koji je osuđen 1998. zbog organizovanja prostitucije. Autor biografije "De Niro: Život", koja tek treba da bude objavljena, Šon Levi napisao je da je De Niro u Francuskoj koristio usluge najmanje tri žene, među kojima je i engleska porno zvijezda Šarmejn Sinkler. 

Ona je otkrila da se sa slavnim glumce srela u periodu između 1990. i 1995.

"De Niro je bio veoma pažljiv i strastven. Totalno me zadovoljio i znam da nikada više neću voditi ljubav na takav način", kazala je ona, dok glumac nije demantovao njene navode.

Po pisanju američkih medija De Niro je 10. februara 1998, dok je u Francuskoj snimao film "Ronin", priveden i tri sata ispitivan zbog umješanosti u lanac prostitucije. De Niro je navodno tvrdio da je Buržoaza upoznao preko tenisera Vojteka Fibaka.

"Kad  mi je Buržoaz pokazao fotografije djevojaka one su bile iz magazina kao što su 'Lui' i 'Playboy'. Rekao mi je da može da me upozna sa njima, u prijateljskom maniru, ne pominjući novac", svjedočio je De Niro tada po pisanju Levija.

Glumac je kasnije tvrdio da je imao seks sa Sinklerovom u njegovoj vili u Sen Tropeu, ali da nije bilo novčane transakcije.

 Tada nije uhapšen ni optužen, ali njegova umješanost u ovaj skandal dovela je do toga da je Vatikan otkazao saradnju sa njim na snimanju poezije pape Jovana Pavla Drugog. De Niro se razveo od Grejs Hajtauer 1999, ali se par pomirio 2004. On i Grejs imaju 16-ogodišnjeg sina Eliota i dvogodišnju kćer Helen.