Paris Džekson: Tata nam je stavljao maske na lice da bismo imali normalno djetinjstvo

Paris objasnila je da, kada je bila mlađa, nije razumjela zašto ona i njena braća Prins i Blanket moraju da nose maske
112 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2012. 07:43h

Majkl Džekson je djeci stavljao maske na lice kako ih niko ne bi prepoznao i kako bi imali normalno djetinjstvo, za razliku od njegovog, izjavila je njegova ćerka Paris.

U intervjuu Opri Vinfri, koji će u SAD biti prikazan u nedjelju, 13-godišnja Paris objasnila je da, kada je bila mlađa, nije razumjela zašto ona i njena braća Prins i Blanket moraju da nose maske.

"Bila sam stvarno izgubljena. Nijesam znala zašto moram da nosim masku. Ali, sada shvatam razlog iz kojeg je moj otac želio da sakrijemo lice", kazala je.

"Kada smo izlazili bez njega (sa maskama na licu), niko nije mogao da nas prepozna", objasnila je i dodala da su njih troje tako mogli da bez ometanja idu u restorane brze hrane i prodavnice igračaka.

"Govorio nam je da, kada je on bio dijete, nije imao detinjstvo. Uveijk je bio u studiju i pjevao, dok su se druga deca igrala napolju. Želio je da ga mi imamo", kazala je Paris Džekson.

"Kada je bio sa nama, bio je normalan otac. Bili smo kažnjeni kada bismo uradili nešto loše", dodala je.

Paris, koja je imala 11 godina kada joj je otac umro 25. juna 2009, debitovaće kao glumica u filmu "Lundonov most i tri ključa", zasnovanom na uspješnom književnom serijalu za mlade.

U oktobru prošle godine se sa braćom pojavila na sceni na koncertu u čast Majkla Dzzeksona u Kardifu.

Džekson je umro u 51. godini od prekomjerne doze anestetika propofola koji je uzimao zbog nesanice. Njegov ljekar Konrad Mari osuđen je u novembru prošle godine na četiri godine zatvora za ubistvo bez predumišljaja.

Galerija

Bonus video: