Igra Need for Speed World okupila 5 miliona igrača

Need for Speed World je mrežna igra za više igrača koja obrađuje temu uličnih trka, a najviše liči naslovima Underground i Most Wanted.
62 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.06.2011. 13:31h

Besplatna mrežna igra za više igrača, Need for Speed World, okupila je više od pet miliona igrača, poštovalaca poznate franšize igara Need for Speed.

Igra Need for Speed World nije privukla veću pažnju, prije svega zbog uvreženog mišljenja da je svaka besplatna igra, loša.

Ipak, uspela je u tišini da okupi pet miliona igrača.

Need for Speed World je mrežna igra za više igrača koja obrađuje temu uličnih trka, a najviše liči naslovima Underground i Most Wanted, koji su bili i jedni od najpopularnijih u seriji.

Igrači se mogu takmičiti međusobno na trkama koje su razbacane po mapi, ali mogu se i družiti sa istomišljenicima koji istražuju svijet u igri. Igrači unapređuju svoje virtuelne likove koji osvajanjem poena na trkama prelaze na nove nivoe i otključavaju pristup težim trkama.

Naravno, sticanje poena moguće je i kupovinom pravim novcem, a najviši nivo je moguće dostići i bez potrebe za bilo kakvim ulaganjem, ali će duže potrajati.

Kako bi ovaj važan događaj bio dostojno obilježen, igračima će biti omogućeno da budu među prvima koji će provozati novi Audi A1 Clubsport Quattro na Wörthersee GTI okupljanju, koje je održano od 1. do 4. juna. Pored novog Audija, igrači su mogli da provozaju i druge automobile koji se pojavljuju u serijalu.

Bonus video: