Poboljšajte kvalitet života

Studija je potvrdila da dodatak plazmoliziranog biljnog kvasca blagotvorno djeluje na znatno poboljšanje kvaliteta života ovih pacijenata

13895 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Organizam osoba oboljelih od karcinoma je oslabljen kako zbog malignih ćelija tako i zbog onkoloških terapija. Jake terapije uništavaju ćelije raka ali mogu oštetiti i zdrave ćelije organizma, što može dovesti do raznih neželjenih dejstava u toku liječenja.

Kod onkoloških bolesnika može doći do mučnine, povraćanje, umora, nesanice, gubitka apetita, promjene čula ukusa i mirisa, opstipacije, dijareje, problema sa gutanjem i sl. Sve to može dovesti do ukupno manjeg unosa hrane što najčešće dovodi do nedovoljnog unosa esencijalnih nutrijenata i sve ukupnog smanjenja kvaliteta života.

Klinička studija sprovedena 2011. godine, je ispitivala uticaj plazmoliziranog biljnog kvasca na kvalitet života onkoloških pacijenata. Ova studija je potvrdila da dodatak plazmoliziranog biljnog kvasca blagotvorno djeluje na znatno poboljšanje kvaliteta života ovih pacijenata.

Poboljšanje kvaliteta života se najvećim dijelom odražava kroz povećanje apetita, smanjenje mučnine i povraćanja, kao i na bolje pražnjenje odnosno smanjenje učestalosti dijereja. Unos dodatne porcije vitalnih nutrijenata može se 100% prirodno postići ako se konzumira Strath biljni kvasac.

foto: Privatna arhiva

Plazmolizirani biljni kvasac pokazuje brojne blagotvorne efekte na održavanje zdravlja cijelog organizma. Strath je bogat vitamina B grupe, sadrži i brojne minerale, poput gvožđa, cinka, hroma, selena i drugih esencijalnih mikroelemenata koji učestvuju u brojnim fiziološkim i metaboličkim procesima u organizmu. Osim vitamina i minerala, biljni kvasac sadrži i lako svarljive proteine te sve aminokiseline.

Međutim, najznačajniji efekat Strath plazmoliziranog biljnog kvasca, zasigurno je poboljšavanje apsorbcije hranjivih materija, čime se organizam podstiče da u skladu sa njegovim potrebama vrši apsorbiji hranjivih materija, vitamina i minerala u onoj mjeri u kojoj su mu neophodni.

“Za više informacija o Bio-Starh AG proizvodima možete dobiti od predstavnika kompanije Altmed, pozivom na broj: 068052888 ili slanjem mail-a na adresu: info@altmed.me.”

Pacijenti koji su koristili Bio-Strath su ozačili bolji rezultat, posebno kod sledećih simptoma: Umor, mučnina i povraćanje, gubitak apetita, isnsomnija
Pacijenti koji su koristili Bio-Strath su ozačili bolji rezultat, posebno kod sledećih simptoma: Umor, mučnina i povraćanje, gubitak apetita, isnsomnijafoto: Privatna arhiva

Ovaj plazmolizirani biljni kvasac ne izaziva nikakve nuspojave, i ne samo da je dobar kod posebnih zdravstvenih grupa kao što su onkološki pacijenti. On se odlično uklapa u koncept zdravog načina života te je pogodan za sve generacije, kao snažna podrška imunom sistemu.

Za više informacija o Bio-Starh AG proizvodima možete dobiti od predstavnika kompanije Altmed, pozivom na broj: 068052888 ili slanjem mail-a na adresu: info@altmed.me.