Kramarić: San snova; Lovren: Idemo da odradimo posao protiv Belgije

Hrvatska je večeras pobijedila Kanadu sa 4:1, u meču drugog kola Grupe F na Svjetskom prvenstvu, a Kramarić je postigao dva pogotka

6644 pregleda 4 komentar(a)
Kramarić, Foto: Reuters
Kramarić, Foto: Reuters

Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić izjavio je večeras u Dohi poslije pobjede njegove selekcije nad Kanadom da je ovo posebno veče, kako za njega, tako i za sve njegove saigrače.

Hrvatska je večeras pobijedila Kanadu sa 4:1, u meču drugog kola Grupe F na Svjetskom prvenstvu, a Kramarić je postigao dva pogotka.

"Početak je bio težak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Imali smo fokus i psihičku snagu. Vratili smo se na pravi način i na kraju dominantno pobijedili", izjavio je Kramarić, a prenijela HINA.

"Ali nema velikog slavlja. Posljednja utakmica u grupi odlučuje, a mi, naravno, želimo da prođemo dalje", dodao je on.

Potom se osvrnuo na golove.

"Moja dva pogotka? Naravno da je ovo posebno veče i za mene i za cijelu ekipu. Ne daju se često dva gola na Svjetskom prvenstvu. Ovo je san snova," rekao je odmah nakon utakmice Andrej Kramarić, dok je zadovoljno meč prokomentarisao i Dejan Lovren.

"Ova pobjeda je prije svega donela olakšanje jer je bio veliki presing na nama. Ova tri boda su nam bila jako važna. Osim prvih pet minuta sve smo odradili fantastično, a taj primljeni pogodak nam je možda čak i trebao da se probudimo. Iznenadili su nas, istina, ali nakon toga je sve funkcionisalo. I dalje je sve na nama, idemo da odradimo posao protiv Belgije. Biće teško", rekao je Lovren.

Bonus video: