Predsjednik Zvezde: Savićeviću je mjesto u loži na meču sa Milanom

Prethodno je direktor Zvezdan Terzić pozvao Savićevića na meč Lige Evrope, između dva njegova bivša kluba, a predsjednik FSCG i legenda Zvezde i Milana ga zamolio da ga više “ne uzima u usta”

25429 pregleda 298 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović kazao je da je Dejanu Savićeviću mjesto u loži na meču sa Milanom.

Prethodno je direktor Zvezdan Terzić pozvao Savićevića na meč Lige Evrope, između dva njegova bivša kluba, a predsjednik FSCG i legenda Zvezde i Milana ga zamolio da ga više “ne uzima u usta”.

“Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsjednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda dijeliti. Kao što je Terzić rekao, Savićević je jedan od igrača koji su obilježili određeni period našeg kluba i zaslužan je za fantastične rezultate Zvezde. Zbog toga mu je mjesto na našem stadionu na utakmici sa Milanom, za koji je takođe igrao”, kazao je Mijailović, uz napomenu:

“Svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deja, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima”.

Bonus video: