Kazemiro: Lako je pored Krosa i Modrića, jasno je da će Benzema osvojiti Zlatnu loptu

Real sinoć savladao Ajntraht iz Frankfurta 2:0 i osvojio Superkup Evrope

7501 pregleda 2 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Reuters
Anćeloti, Foto: Reuters

Fudbaleri Real Madrida savladali su sinoć Ajntraht iz Frankfurta (2:0) i peti put u klupskoj istoriji osvojili Superkup Evrope.

Madriđani su u oba poluvremena postigli po gol, a poveli su preko Davida Alabe u finišu prvog dijela. Konačan rezultat postavio je Karim Benzema.

Za igrača utakmice proglašen je Kazemiro. Brazilac je asistirao kod prvog gola, pogodio i prečku i posao na sredini terena odradio odlično.

"Moj posao je lagan kad igram uz Krosa i Modrića. Oni su najbolji vezni igrači na svijetu. Dosta nam je da se pogledamo da znamo ko će šta učiniti. Neke se stvari u fudbalu ne mogu objasniti, samo se događaju. Nadam se da ćemo još dugo igrati zajedno", rekao je Kazemiro poslije utakmice.

Real je sezonu počeo na najbolji način, najavio da će se i ove sezone na svim frontovima boriti za pehar.

"Real je uvijek favorit. Kada igraš u dresu sa ovim grbom onda imaš obavezu da na terenu daš sve od sebe. Možeš da pobijediš ili izgubiš, ali ono što ostavljamo na terenu je ono što možemo dati sebi i ljudima koji nas podržavaju. Ovaj klub živi od pobjeda i trofeja", rekao je Kazemiro.

Komentarisao je i Benzemu koji je nastavio da trese mreže.

"Godinama nismo obraćali previše pažnje na Karima jer smo imali igrača koji postiže 50 golova u sezoni (Ronaldo prim. aut). Karim je drugačiji u smislu načina na koji igra i čita igru. On je najbolja devetka na svijetu, a u prethodne dvije sezone napravio je iskorak. Jasno je da će osvojiti Zlatnu loptu", zaključio je Kazemiro.

Bonus video: