A trebalo je da igra samo poluvrijeme...

Lakše se diše, drago mi je da sam proradio pod Goricom, gdje sam do sada bio strijelac samo iz penala - kazao je Jovetić.
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.02.2012. 21:28h

Partija za pamćenje Stevana Jovetića. Prvi golovi iz igre na stadionu pod Goricom, za pobjedu, čekanu 11 mjeseci, uz prepoznatljive majstorije...

"Mnogo sam srećan zbog golova i pobjede. Osjećao se pritisak, kao i uvijek na našem stadionu, zato nam nije nam bilo lako, jer svi znaju da igraju fudbal. To je pokazao i Island. Teren nam je takođe dodatno otežao posao, ali se završilo onako kako smo priželjkivali, pobjedom", rekao je Jovetić, koji je trebalo da igra jedno poluvrijeme, ali je insistirao da ostane do kraja kako bi pomogao saigračima.

Napad iz Serije A - Jovetić i Vučinić, pokazali su da su paklen tandem...

"Hvala na kompimentu, mi se dobro se razumijemo na terenu, Mirko je unio dosta živosti u drugom poluvremenu. I ne samo on, već i Delibašić, Bećiraj", dodao je crnogorski reprezentativac.

Jovetić je ove sezone golgeterski raspoložen, puno puta je rešetao mreže u dresu “viole”...

"Prezadovoljan sam, postigao sam već 15 golova u svim takmičenjima. Lakše se diše, drago mi je da sam proradio pod Goricom, gdje sam do sada bio strijelac samo iz penala", zaključio je Jovetić.

Crna Gora je prekinula post, pošto su “sokoli” prethodno slavili u martu prošle godine protiv Uzbekistana (takođe u prijateljskom meču).

"Za mene to i nije bilo neko opterećenje. Želja je bila da nađemo stil koji ćemo imati tokom predstojećih kvalifikacija. Prvo poluvrijeme odigrali smo loše, dok je u nastavku bilo bolje. Ulaskom Vučinića i Bećiraja, kao i Novakovića stvari su se promijenile", rekao je vezista Nikola Drinčić.

Defanzivac “sokola” Milan Jovanović vjeruje da će reprezentacija doći do željene igre u predstojećim okršajima (kvalifikacije počinju u septembru)...

"Trudili smo se da iskontrolišemo loptu, da izbjegnemo ostrvski stil igre. Teren, međutim, nije bio onakav kakav je trebalo da bude, vjetar je bio jak... Puno igrača je stiglo sa priprema. U drugom poluvremenu bili smo agresivniji, što se pokazalo kao dobro. Sigurno da ovo još nije igra kojoj težimo, ali nadam se da će u maju biti puno bolje", prokomentarisao je Jovanović.

Bonus video: