Braulio priznao da je napao djevojku na ulici!

Napadač Saragose je otkrio da nije mogao da kontroliše svoje seksualne nagone kada je vidio djevojku i da je morao da je napadne!
0 komentar(a)
Braulio Nobrega, Foto: Www.marca.com
Braulio Nobrega, Foto: Www.marca.com
Ažurirano: 22.09.2011. 12:10h

Slučaj Braulio Nobrega prijeti da postane jedan od šokantnijih u istoriji sporta! Naime, napadač Saragose je priveden u policiju, a lokalni listovi „Eraldo de Aragon“ i „Periodiko de Aragon“ pišu da je 26-godišnjak sa Kanarskih Ostrva priznao da je seksualno uznemiravao ženu u ulici Kvarte de Uerva!

Braulio je pušten iz pritvora, a incident se dogodio u ponedjeljak. Oko 9.30 časova ujutro, fudbaler Saragose je sa leđa prišao djevojci staroj oko 30 godina i uhvatio je za grudi!

Ona je zamolila da je pusti, a kada on to nije htio da uradi, počela je da vrišti. Napadač je udario i počeo da bježi, a djevojka je zapazila da je ušao u crni „porše“, što je i prenijela policiji.

Nakon istrage i pregledavanja video snimaka sa obližnjih kamera, policija je ustanovila da je Braulio napao tu djevojku.

Fudbaler Saragose, koji nema dosije u policiji, priznao je da je on čovjek kojeg traže. I ne samo to - otkrio je da nije mogao da kontroliše svoje seksualne nagone kada je vidio djevojku i da je morao da je napadne!

Što je najgore od svega, priznao je da je u proteklih nekoliko sedmica imao još tri slična ispada!

Bonus video: