Dominacija Reala na Nou kampu - Ronaldova golčina i crveni karton

Nakon blijedih 45 minuta, drugo poluvrijeme donijelo je atomski fudbal, dva spektakularna gola i dvije kontroverzne odluke sudija na štetu Reala
14 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.08.2017. 22:09h

Real je dominirao na Nou kampu - u prvom "el klasiku" u sezoni, prvak Evrope i Španije slavio je protiv najvećeg rivala 3:1.

Nakon blijedih 45 minuta, drugo poluvrijeme donijelo je atomski fudbal, dva spektakularna gola i dvije kontroverzne odluke sudija, čini se - obje na štetu Reala.

Real je poveo autogolom Pikea u 50. minutu.

Gosti su kontrolisali utakmicu, ali je Barsa izjednačila u 77. minutu, iz najblaže rečeno sumnjivog penala, koji je izborio Suares, a u gol pretvorio Mesi.

Бapceлoнa - Peaл Maдpид от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Kristijano Ronaldo, koji je ušao u 58. minutu, projektilom sa ivice šesnaesterca u gornji lijevi ugao donio je novo vođstvo Realu, skinuo dres i možda prepotentno, ali u svom stilu, proslavio pogodak.

Portugalac je zbog skidanja dresa dobio prvi karton, a drugi je zaradio samo dva minuta kasnije, nakon što je sudija procijenio da je simulirao faul Umtitija u šesnaestercu.

Sa deset igrača, Madriđani su postigli treći gol - Marko Asensio, još jedan igrač sa klupe, "pocijepao" je mrežu Barse iz iste pozicije kao Ronaldo, ali u bliži ugao...

Revanš je u srijedu u Madridu.

Bonus video: