Đukanović se pozdravio sa igračima i otišao u Indoneziju

Njegova novi klub je Pusamania Borneo, a očekuje se da će iz Lovćena to zvanično saopštiti u nedjelju.
91 pregleda 6 komentar(a)
Dragan Đukanović, Foto: Fklovcen.me
Dragan Đukanović, Foto: Fklovcen.me
Ažurirano: 02.04.2016. 22:11h

Lovćen je primio četvorku pod Goricom, vezao drugi poraz, a nakon meča ostao bez trenera - Dragan Đukanović se, kako saznajemo, pozdravio sa igračima i otišao u Indoneziju.

Njegov novi klub je Pusamania Borneo, a očekuje se da će iz Lovćena to zvanično saopštiti u nedjelju.

U prva tri proljećna meča pod Goricom Budućnost nije dala gol, nije stvorila ni pravu šansu - juče protiv Lovćena, Podgoričani su četiri puta zatresli protivničku mrežu, promašili još nekoliko zicera...

Prvi meč poslije reprezentativne pauze donio je najavu da će ekipa Miodraga Vukotića u nastavku sezone konačno igrati pravi fudbal, da će čak napasti i drugu poziciju (Rudar ima samo dva boda više).

Lovćen je prije 28 dana bez velikih problema odolio pod Goricom (0:0), a juče kao da su na najveću crnogorsku arenu istrčale druge ekipe...

"Vjerujem da je ovo samo početak kontinuiteta dobrih igara i rezultata do kraja prvenstva", prokomentarisao je pomoćni trener Budućnosti Vladan Tomić.

Samo tri minuta u prvom dijelu - od 28. do 30. - bilo je dovoljno igračima Budućnosti da daju dva gola i riješe pitanje pobjednika.

Marko Burzanović je pogodio sa 15-ak metara nakon asistencije Hočka, da bi desni bek Raspopović u narednom napadu zakucao loptu u mrežu silovitim šutem sa desne strane.

Sve ostalo je bila rutina za domaći sastav, protiv demoralisanih igrača Lovćena.

Podgoričani su nastavili da dominiraju u nastavku, a pobjedu su uljepšali sa još dva gola - Marko Burzanović je 61. minutu asistirao Đaloviću za 3:0, a rezervista Luka Mirković u posljednjim minutima meča pogodio sjajnim udarcem sa 20 metara.

"Budućnost je zasluženo dobila i ne umanjujem njen trijumf, ali joj ne treba pomoć sudija. Došao čovjek i upropastio utakmicu". nezadovoljan je bio Dragan Đukanović suđenjem Pavla Radovanovića.

Bonus video: